• 70 60 50 44

  Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Køledisk eller kølebord

En køledisk eller et kølebord har en væsentlig plads i mange køkkener eller restauranter.

Om det er opbevaring af råvarer eller færdigprodukter, så skal disken være praktisk og let at komme til og let at rengøre.

Hos gastroudstyr.dk har vi valgt at forhandle kølediske fra italienske GastroCool, som er kendt for kvalitet og flot design.  Designet i rustfri stål gør at disken er let at rengøre hver dag, og samtidig har den et flot ydre som vil pynte i enhver restaurant eller beværtning.

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Kølediske og køleborde er uundværlige for en hver professionel

Med et kølebord har du både køling og arbejdsplads indenfor rækkevidde. GastroCools produkter kan sammensættes helt som du vil og har brug for. Så uanset om du har brug for et lille kølebord eller et stort, så er det muligt at finde den rette sammensætning til lige netop dit køkken.

Du kan sammensætte med skuffer og skabe som du ønsker, samt tilkøbe bagplader for at skåne dine vægge hvis det er nødvendigt.

Husk inden dit valg af kølebord, at finde ud af dit behov, så kan vore sælgere hjælpe dig resten af vejen til at finde det rette til dit køkken.

1. størrelse

2. mængden af skuffer og skabe

3. bagplade eller ej

4. rumtemperatur som disken skal arbejde i

Alle vore kølediske er isoleret med 40mm ”CFC FREE” isolation, og har selvlukkende døre med magnetlister der let kan skiftes ved behov.