• 70 60 50 44

  Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Køledisk m. skuffer over motor

Med en køledisk/kølebord fra Silverstar får man den ekstra skuffe, som er placeret over kølemotoren og kan rumme en kantine på 10cm, hvor de andre skuffer i disken kan rumme kantiner på 20cm.

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Køledisken som giver dig den ekstra plads kommer med 2 hyldeholdere og en hylde per dør. Uanset om du vælger en større eller mindre disk/kølebord så får du i dit køkken et praktisk arbejds- og opbevaringssted til dine råvarer eller produkter.

Disken kan arbejde i rum på op til 43 grader. Det vil sige, at du kan stille din disk i dit køkken eller du kan bruge den som serverings eller selvbetjeningsdisk i din forretning, din restaurant, dit skolekøkken. Der er mange muligheder, og vi kan hjælpe dig til at finde den rette disk til lige netop dit behov.

Køledisken fra Silverstar bliver leveret med worktop og kan leveres med bagkant hvis man ønsker det.

Med en Silverstar køledisk kan du komponere lige den arbejdsplads der passer bedst ind i dit køkken, da diskene kan kombineres på utallige måder.

Gastroudstyr.dk fører et varieret og stort udvalg i Silverstar kølediske, og skulle du have brug for yderligere råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vore sælgere.