• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kølemontre / disk

Hos Gastroudstyr.dk sælger vi 2 mærker af kølediske / kølemontre i gulvmodeller.

Vi forhandler to mærker, italienske Master Cool som er kendt for kvalitet til en fair pris, og polske Igloo som er  et af de bedste mærker indenfor denne genre.

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Vi har gennem mange år forhandlet montrer fra Igloo og kvaliteten har været fremragende.

Vores kølemontre findes i mange varianter og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rette montre til din forretning.  Størrelse, ydeevne, design og pris skal være rigtig, og med det store udvalg kan vi helt sikkert  finde den rigtige for dig.

En kølemontre er dit  udstillingsvindue af dine produkter, hvor kunden kan se udvalget på en hygiejnisk og indbydende måde.

Kølemontre i gulvmodel kan blandt andet bruges i bagerier, delikatesser, restauranter, tankstationer, smørrebrødsforretninger hvor man har brug for en udstilling og en selvbetjening til éns kunder.  Med en flot udstilling der frister øjet  er der mulighed for et mersalg over disken, eller fra kunden der lige skal have en kølig drik, eller et dejligt stykke smørrebrød som afslutning på en indkøbstur.

Med den rette gulvmodel og en flot udstilling af produkterne, så sælger de næsten sig selv. Så kan du bruge kræfterne på at fylde op og sørge for at kunderne hele tiden har noget lækkert at kigge på inden de bestemmer sig for købet.