• Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Pizzadisk

Når du skal have en pizzadisk er der flere ting du skal overveje, men det vigtigste er hvillken slags plader disken skal passe til.

Der findes GN bakker som er 1/1GN større (530 × 325 mm) og så er der EN/BK som er en størrelse på 40x60.

Når du ved dette skal du finde en disk som passer dig.

Diske i GN mål er ofte mere flexible i deres konfiguration og muligheder, hvorimod 40x60 er mere låst. Med GN størrelse får du ofte en skuffe over motoren som er kølet hvorimod den er neutral i BK størrelse.

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Det er også vigtigt at du undersøger hvor mange bakker du ønsker, der skal være plads til i din disk. ILSA har f.eks plads til 8 bakker pr dør, Frenox har plads til 6. Det er altid forskelligt fra producent til producent hvor meget plads der er i sådan en disk. Du skal også tænke om du ønsker skuffer i stedet for døre. Skuffer er ofte nemmere at betjene end normal døre og er bedre ergonomisk på den måde du tager dine råvarer på, når de skal ud af disken.

Skuffer betyder dog også, desværre, at du får lidt mindre plads i pizzadisken end ellers, da skufferne fylder en del. De mest solgte pizzadisk er af mærket ILSA og Frenox. Her er den helt store forskel kvaliteten. ILSA er top kvalitet og kan sammenlignes med Zanussi og Electrolux, hvorimod Frenox er mellem niveau kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. Vi sammenligner det ofte med kunden og spørger dem om de helst vil køre i en Mercedes eller en Ford. Der skal være noget for alles pengepung.

Noget andet man skal overveje er energi niveauet på ens pizzadisk og forbruget. Der er nu kommet Energi klasser på alle vores maskiner. Det bedste er A og det værste er J. Tager man en ILSA disk er energi niveauet A hvorimod den er E/F (alt efter model) på en Frenox.

Oven på pizzadisken har man ofte en marmor plade eller granit. Her kommer ILSA med granit og Frenox med marmor - igen lidt forskel på kvaliteten, og hermed også prisen.

Oven på marmor plader er der en køleopsats som enten er 1/3 eller 1/4 dyb. Det kommer an på hvilken kantiner man ønsker at benytte sig af. ILSA kan man selv vælge da det altid er en version vi kan hente fra fabrikken, hvorimod Frenox er lavet i forvejen uden mulighed for at ændre designet.

Her er endnu en fordel med ILSA. Den kan nemlig bestilles med motor i venstre side og ikke i højre som normalt er standard på de fleste køleborde i øjeblikket.

Alt i alt er der en masse ting man skal overveje, hvis man er på udkig efter en sådan disk. Derfor sidder vi også klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring produktet på vores telefon, email eller chat. Det er nemlig vigtigt for os, at du får lige præcis det produkt du ønsker.

2