• 70 60 50 44

    Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Industriopvaskermaskiner

Hos Gastroudstyr.dk sælger vi professionelle opvaskermaskiner, eller Industriopvaskerere af mærket Zanussi og Hoonved. Vi har igennem mange år solgt en masse forskellige mærker men vi vender altid tilbage til Zanussi som er nogle af de meste pålidelige maskiner på markedet. Udover at være meget fair prissat, så er de meget energi og vand besparende. Af Zanussi maskiner har vi deres LS serie som består af: Zanussi LS5, Zanussi LS6, Zanussi LS9 og Zanussi LS14 - Skulle prisen på en professionel Zanussi opvasker, være for høj har vi også andre et andet italiensk mærker hoonved, som er kvalitets opvaskermaskiner til billige penge.

industriopvasker Hætteopvasker

Om du som køkkenchef skal servere for mange eller få g&ae...

industriopvasker Underbordsopvasker

Om du som køkkenchef skal servere for mange eller få g&ae...

Med en industriopvasker får du en maskine der dækker de professionelles behov

Om du serverer for få eller mange gæster, så ender du stadig op med en opvask der skal klares og de færreste elsker at vaske op. Men Zanussi har flere maskiner som kan hjælpe hurtigt og effektivt. Maskinerne findes i mange udformninger og kan tilpasses netop dit køkken, anset om du hart lidt eller meget plads at give af. Har du f. eks ikke meget bordplads at give af, så kan der vælges en underbordsopvasker. Har du lidt mere plads at give af, og har du mere service at skulle igennem, så er en hætteopvaskemaskine måske det rette valg til dit køkken.

Som køkkenchef kender du sikkert problemet med plads, da et storkøkken ofte har mange pladskrævende maskiner. Derfor kan du blandt andet få en Zanussi LS6 underbordsopvasker som ikke tager den kostbare bordplads. Selvom den er lille og er under bordet, så er den ikke mindre effektiv af den grund.

Den lidt mere pladskrævende Zanussi LS9 som er en overbordsopvasker/hætteopvaskemaskine er selvsagt større, men nøjagtig lige så effektiv og driftsikker. Faktisk bruger LS9 mindre vand per vask end den mindre LS6, nemlig 2 liter i stedet for 3 liter som underbordsopvaskeren benytter.

Så når du skal ud og finde din nye industriopvasker skal du tænke over flere ting. Størrelse og pladsforbrug, energi, vand- og sæbeforbrug og selvfølgelig hvor meget opvask du har i løbet af en dag.

Den lidt mindre LS6 vil som oftest passe godt i det mindre køkken, i den lille institution eller den mindre café. En underbordsopvasker som Zanussi LS6 fylder ikke meget og optager kun gulvplads. Den kan køre omkring 700 tallerkner igennem per time, så det er absolut ikke effektiviteten du sparer på ved at vælge netop denne maskine.

LS6 bruger kun 3 liter vand per vask og undersøgelser viser at den samtidig bruger 20% mindre sæbe end mange andre maskiner af samme type. Så dit køkken får en plads og energibesparende hjælper, der aldrig klager over at nu er der igen opvask at skulle se til.

Med både ydre og indre i rustfri stål, så får du også en lettere daglig rengøring af opvaskeren.

 Vælger du der imod den noget større hætteopvasker Zanussi LS9, så fylder den lidt mere og levner ikke bordplads. Til gengæld så får den en maskine der kun anvender 2 liter vand per vask og som kan køre op til 1170 tallerkner igennem på en time. Med det mindre sæbeforbrug og det lave forbrug af vand får du her en yderst energivenlig maskine som vil være en stor hjælp i selv det mest travle storkøkken.

Uanset om du vælger den ene eller anden maskine, så får du en effektiv og brugervenlig maskine til dit køkken. Du eller dine medarbejdere vil sætte pris på hurtigheden, og den rengøringsvenlige udformning af skyllekar, skyllearme, kurve etc.

De afrundede kanter og ståloverfladerne som begge maskinerne leveres med, gør den lidt kedelige daglige rengøring til en leg der er hurtigt overstået.

En storkøkken opvasker behøver som ovenfor beskrevet ikke at være en energisluger. Med de meget energivenlige forbrugsmængder, og det effektive tidsforbrug er selv de større maskiner energivenlige.

Både hætte- og underbordsopvaskeren er selvfølgelig også isoleret, og er derfor ikke en yderligere støj i et forvejen meget lydt miljø

Vi forhandler også industriopvaskermaskiner fra Hoonved som er super god kvalitet, til billige penge, og vi har altid alle modeller på lager.