Close [x]
  • 70 60 50 44

    Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

industriopvasker Hætteopvasker

Om du som køkkenchef skal servere for mange eller få gæster, så står du altid med en opvask som skal klares når middagen er overstået. Da plads og tid altid er en mangelvare i det moderne køkken, så er industriopvasker og dens størrelse af stor betydning for at få hverdagen til at hænge sammen.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Har du ikke plads til en stor og pladskrævende hættemaskine, så findes der et alternativ som fylder knap så meget, og samtidig ikke tager den så vigtige bordplads.

Ved at vælge en underbordsopvasker sparer du på pladsen, og får samtidig en kvik og effektiv maskine. For at vælge en mindre og mere pladssparende maskine betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten.

Når du skal vælge hvad du har brug for i dit køkken, så er der flere ting du skal overveje inden du lægger dig fast på en maskine:

1. størrelse - pladsforbrug i dit køkken

2. energi og sæbeforbrug

3. vandforbrug til hver enkelt vask

Men selvfølgelig er det vigtigste at finde ud af hvad du reelt har brug for. Den lidt mindre underbordsopvaskemaskine vil gøre sig godt i for eksempel et mindre institutionskøkken, eller den lille hyggelig café. Hvor imod den større hætteopvasker passer fint ind i et stort moderne køkken i for eksempel en restaurant, et hotelkøkken eller andre store køkkener som har rigtig mange serveringer ad gangen.

Når du kigger på Gastroudstyr.dk's varierede udvalg af både underbordsopvaskemaskine og de noget større hættemaskiner, så husk de behov du har, tjek forbruget på den enkelte maskine og overvej hvilken varient du har plads til i dit køkken.

To top