• Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Pizzaovne

Pizzaovne er hjertet i ethvert pizzeria. Både det kæmpestore kommercielle og det lille familie-ejede henne på hjørnet. Det er dog ikke sikkert, at hvad der virker et sted, virker det andet også. Der er stor forskel på hvor meget man kræver af sin ovn, hvor mange pizza'er der skal igennem om dagen, hvor meget plads der er at give af osv.

Men en ting er sikkert, pizza er en meget populær spise i Danmark og folk vil gerne have en vellavet pizza med hjem. Til en veltilberedt pizza hører naturligvis de rette remedier. Ovnen er i dette tilfælde selvfølgelig noget nær det vigtigste i et pizzeria.

Så den dag du skal ud og kigge på nye ovne, eller du endelig har fået projektet længere end til tegnebrædtet, der skal du stille dig selv en masse spørgsmål. Det vigtigste af dem alle er; hvad har jeg brug for i mit køkken ?

Gastroudstyr.dk har mere end 20 års erfaring at dele ud af, når det kommer til at vælge det rette køkkenudstyr og hjælper gerne når beslutningerne skal tages, så du får det helt rigtige til netop din forretning.

Cuppone pizzaovn

her kan du se vores udvalg

PizzaMaster

Her kan du se vores udvalg af pizzamaster pizza ovne ...

Sveba Dahlen

Pizzaovne fra Svenske Sveba dahlen, kommer i mange versioner, deres nyest...

Der findes flere typer af pizzaovne - Find den rette til dig her

Der findes flere forskellige varianter af professionelle ovne, stenovn, dækovn, bælteovn og konvektionsovn. Hvilken variant du har brug for, vil komme meget an på dine intentioner. Skal du lave mange pizzaer, skal du lave relativt få, går du udelukkende efter kvaliteten, eller er mængden afgørende. Der er mange spørgsmål at stille sig selv og den sælger man eventuelt henvender sig til.

Med Gastroudstyr.dk på sidelinjen bliver valget måske en smule lettere, selvom det kan synes som en jungle at finde rundt imellem de mange varianter, også indenfor de enkelte udgaver af en god ovn.

I nyheder her på sitet er en længere og meget udførlig guide til og om de forskellige ovntyper, som du skulle overveje at kigge igennem. Så er du forberedt til samarbejdet med vores sælger, så I sammen kan vælge den helt rette ovn.

Dækovn, bælteovn og konvektionsovne, alle kan de fås med enten gas eller el tilslutning.  Der er en klar forskel på at vælge det ene frem for det andet. En gasovn klarer højere temperaturer end den elektriske og er derfor ofte foretrukket af den mere traditionelle pizzabager.

Udover at vælge ud fra hvor høj en temperatur ovnen kan klare, skal du også overveje hvilke tilslutningsmuligheder du har i dit køkken. At skulle have en ny tilslutning tæller også i det økonomiske aspekt der er i at vælge den rette ovn, og ingen kan sige sig fri fra for at kigge på dette også når der skal tages en beslutning i sidste ende.

Når du så begynder at kigge på hvilken slags ovn der passer dig bedst, skal du gøre op med dig selv hvilket behov du regner med at få. Skal du have en ovn som kan tage 12 pizzaer ad gangen, eller en der kan tage 4 ?  Samtidig er der spørgsmålet om hvor meget plads du har til ovnen, og om du for eksempel har den største vægt af din produktion på pizza.

En konvektionsovn kræver ofte mindre plads end for eksempel en bælteovn, men bager så også langt færre pizza på den samme tid. Vælger du der imod en dæk ovn, kan der stables flere dæk, og dermed en større produktion på mindre plads.

Stenovnen ligner på mange punkter dækovnen, men har kun en sten og et større bage areal, som dog ikke helt kan opveje den mere plads du får ved at have en dækovn med det antal dæk du ønsker.

Lægger du derimod vægt på, at produktionen skal være stor og hurtig, så er bælteovnen måske det rette valg. Nogle af de store bælteovne kan gøre det ud for 3-4 stakkede dæk ovne, og fordi pizzaen passerer under varmekilden hele tiden og du ikke har en ovndør der skal åbnes, så reduceres varmetab, og tid på at varme op igen.

Så selve det at vide hvor mange pizzaer du regner med at skulle have igennem køkkenet på en arbejdsdag, er ret essentielt når det kommer til valget af ovntype.

De bedste pizzapven på markedet

Når du har pejlet dig ind på hvilken type pizza ovn du vil have, så kommer spørgsmålet; hvilket mærke er så det bedste?

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at samarbejde med to store mærker, da vi gennem årene har haft gode erfaringer. Vores kunder har meldt tilbage, at disse ovne er holdbare og af god kvalitet.

De to svenske mærker Pizzamaster, fra Bakepartner og Sveba Dahlen er begge kvalitet til det professionelle køkken og det moderne Pizzeria. Begge mærker har mange års erfaring og kan bryste sig af ovne til den kræsne køber.

Både Pizzamaster og Sveba Dahlen har ovne der forhandles i det meste af verden, og har derfor også fingeren på pulsen når det gælder nyheder, og hvad deres kunder efterspørger. Som forhandler af de to mærker i Danmark gennem flere år, så har Gastroudstyr.dk efterhånden en masse viden som kan tages med i overvejelserne når der skal vælges mærke på den næste ovn, eller til første i et nystartet pizzeria.

Se vores store udvalg af professionelle pizzaovne  hvor du kan  finde ovne til næsten ethvert behov. Skulle den ovn du ønsker dig ikke være på listen, så fortvivl ikke, men tag fat i en af vore sælgere. Det er meget muligt, at selvom ovnen ikke er listet, så kan vi skaffe den. Vore kunder skal kunne få den pizzaovn som er den bedste for dem og deres forretning.

Svenske Pizzamaster har et stort program af kvalitetsovne til både den lille og den store forretning. Deres program indeholder dækovne med ben, og ovne til at stille på bordet. Ovnene kan bygges sammen i et utal af variationer, alt efter hvad kunden ønsker.

Som eksempel kan nævnes Pizzamaster pm732e som kan bage 12 lækre pizza ad gangen. PM 732 er en af de mest brugte pizzaovne og en rigtig bestseller. En ovn som vore kunder har været rigtig glad for, og som opfylder de behov for ovn som det moderne pizzeria har.

En Pizzamaster ovn kommer som standart med ben, dobbelt udtrækshylde samt timer til automatisk opstart og sluk.

De funktioner du får med ovne som denne, er for eksempel:

Automatisk ur for indkodning af start/stop tid

Turbo-start funktion

3 individuelle varme zoner

Pizzasten af naturler med sprødheds funktion

Halogen lamper

Ergonomiske håndtag

Lavt strømforbrug

Pizzamaster findes i over 80 forskellige størrelser og 1000 kombinationer, så det kan altid lade sig gøre at finde den rette. Hvis du ønsker kvalitet og know-how så er den svenske ovn et godt og populært bud.

Producenten lægger stor vægt på kvalitet og udvikler deres ovnserie til at bringe det bedste frem i den pizza, eller det brød der bages i deres ovne.  I følge deres egen hjemmeside, så har de en mission når de udvikler og producerer pizzaaovne; nemlig at udbrede kendskabet til den gode italienske pizza, og det håndværk som følger med den gode pizza.

Sveba Dahlen har ligeledes en stor programserie af pizzaovne i en høj kvalitet, til den seriøse pizzabager.

Sveba gør meget ud af, at deres pizzaovne er energivenlige med isoleret glas, hurtig opvarmning og et kontrolpanel som gør ovnen let og hurtig at betjene.

Pizzaovnen fra Sveba findes i fire forskellige bredder fra 635mm op til 1580mm og kan bygges/opgraderes til i alt at have tre dæk.

P-serien indeholder som standard:

Canopy, to udtrækshylder, standard digitalt panel, ben og hjul.

Nu burde du være klædt på til at finde din nye ovn, med hjælp fra Gastroudstyr.dk og en sælger som med al sin erfaring kan guide dig gennem det svære valg. For som mangeårig forhandler ved vi godt, at det ikke er let.

Det kræver lange og mange overvejelser, og helt sikkert et kig på økonomien at træffe det rette valg.

Har du forberedt dig, og læst om de forskellige ovne, og har du eventuelt skrevet dine tanker ned, både angående økonomi, plads, behov, hvilke pizzaer du vil lave og hvor mange, så er du nået rigtig langt. Så kan vi hjælpe dig resten af vejen, vi finder helt sikkert den rette løsning, som du bliver glad for.