• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Grøntsagssnitter

I det travle storkøkken eller den lille burgerbar er der altid brug for at kunne hakke & snitte grønt hurtigt og sikkert. Om du skal have hakket eller skåret salat som tilbehør til den lækreste steak eller som fyld i en burger, så sparer du tid ved at anvende en salathakker eller en grøntsagssnitter.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Derfor er grøntsagssnittere og salathakkere vigtige i et storkøkken

Med en salathakker fra blandt andet Fimar (Easyline), Zanussi og Aurea kan du få en maskine der kan hjælpe dig med at gøre hverdagen lettere. Der skal ofte snittes og hakkes en del grønt i det store køkken i dag, og det er noget som tager en del tid hver eneste dag.

Har du valgt en salathakker eller grøntsagssnitter sparer du tid og kræfter som så kan bruges til andre vigtige ting, når en servering skal forberedes. I en travl hverdag er den sparede tid vigtig, når mange skal betjenes på samme tid. Med en salathakker er du sikker på en ensartet salat hver gang du serverer, og da øjet er det første som tilfredstilles ved en servering, så er den flotte anretning en stor del af en appetitlig anretning.

En hakker kan fås både i manuel og elektrisk udgave, og uanset hvilken du vælger så har du en uvurderlig køkkenhjælp. De store varianter har både nedstopper og udkaster som standard, og kan let og hurtigt få hakket større portioner salat eller frugt.

Vores udvalg dækker både de manuelle og de elektriske varianter, så det er bare at finde den som lige passer dig og dit køkken. Vores rådgivere hjælper naturligvis gerne med at finde den rette salathakker, så du bliver glad for din nye køkkenhjælp.