• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kebabgrill gas

Gastroudstyr.dk er forhandler af Kebab Grill fra tyske Potis, som er velkendt i det meste af verden for tysk kvalitet og grundighed.

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

En kebabgrill fra Potis er en garanti for en maskine som kan det den lover, og som med sikkerhed giver din forretning en effektiv grill, til glæde for både dine kunder og den som skal betjene den.

Potis leverer mange varianter af den populære kebabgrill som kan bruges til mange forskellige produkter, lige fra grøntsager til kød. Med en grill fra Potis er du sikret en flot grillflade og sprøde stegeflader hver gang. Dine kunder vil sætte pris på kvaliteten, og du vil have en maskine som du kan regne med, og som er let at betjene.

Her på siden finder du de forskellige varianter som vi kan tilbyde med gas. Grillen fås med og uden motor, top eller bund. De er alle af fremragende kvalitet, og kan indpasses i enhver restaurant, grillbar eller køkken.

Vore kebabgrills er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed, så du er sikret en driftsikker grill der også via design er let at rengøre. Ved at vælge en grill fra Potis får du dermed en maskine som kan stege store mængder ad gangen, som giver et flot resultat og som ikke giver grå hår når rengøringen skal foretages.