• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Klemgrill / toaster / båndtoaster

Toaster og Panini toaster, eller klemgrill er maskiner til opvarmning af brød, grøntsager, kød og paninibrød.

Vores udvalg tæller flere varianter i forskellige størrelser og prisklasser, så uanset hvad du har brug for i dit køkken er der mulighed for at finde den rette maskine.

1 til 10 ud af 37

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 10 ud af 37

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

De forskellige toaster og klemgrille anvendes i for eksempel køkkener, grillbar, restauranter og caféer til at varme og færdiggøre brød som Panini, pølsebrød, og toasts.

Med den meget direkte varme får du en maskine der gør arbejdsgangen både hurtigere og mere effektiv, og dermed har du mere tid til andre gøremål i køkkenet.

Uanset om du har et lille eller stort behov for en klemgrill / toaster i det daglige, så har du med maskinen et værktøj der er effektivt og hurtigt, og samtidig ikke optager al din dyrebare bordplads. Grillen er let at gemme af vejen når den ikke er i brug, og let at rengøre inden.

Vores topmærke er det internationalt anerkendte RollerGrill som er produceret i Frankrig, men vi fører også det billigere mærke ECO Line som bliver produceret i Kina.

Ved at føre flere forskellige mærker kan vi altid finde den rette maskine, til den rette pris.

Så du er meget velkommen til at kontakte vores dygtige sælgere, såfremt du har brug for lidt hjælp til at finde din nye toaster. Sammen skal vi nok finde den rette til lige netop dit behov.

Uanset om der vælges det ene eller det andet mærke får du selvfølgelig en kvalitetsvare til en fair pris.

4