• Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Professionel pålægsmaskine

En professionel pålægsmaskine er ofte uundværlig i et moderne storkøkken uanset om det er en restaurant, en café, et institutionskøkken eller andre serveringssteder.  At kunne skære pålæg flot og ens betyder meget for den efterfølgende anretning, da en kunde ofte bedømmer med øjet først.

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Skal der skæres pålæg til frokost buffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Derfor er det næsten uundværligt med en god, skarp og driftsikker pålægsmaskine i det moderne storkøkken.
Samtidig er det godt at have en maskine som ikke er alt for besværlig at gøre ren efter brug. Derfor er afrundede og helsvejsede hjørner vigtigt når der skal vælges den helt rigtige maskine.

Vores industri pålægsmaskiner er lavet af anodiseret aluminium, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere.
Anodisering er én af de mest benyttede overfladebehandlinger af aluminiumsprofiler, og anvendes blandt andet for at skabe; øget korrosionsbestandighed, en smudsafvisende overflade, en dekorativ overflade eller en overflade med elektrisk isolerende belægning.
Samtidig kan maskinerne let skilles ad så man let kommer til selv de mindste dele.

Klingen er altid skarp, da pålægsmåskinerne har indbygget sliber og derfor aldrig står og bliver sløv selvom du ikke anvender den hver dag.

Så når skiverne skal skæres, så står din pålægsmaskine altid klar til brug, og du kan fremtrylle de flotteste anretninger med ens skiver hver gang.