• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Professionelle blendere

Når man i et travlt køkken skal have noget blendet i en fart, sikkert og effektivt så har Gastroudstyr.dk et varieret udvalg af professionelle blendere til det travle moderne køkken.

Maskinerne findes med forskellige størrelse motor så man kan vælge den maskine der lige passer til éns behov.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En professionel blender kan bruges til for eksempel at blende grøntsager, knuse is eller lave lækre drinks. Så skal grøntsagerne laves til en lækker suppe, så kan du på en sikker og hurtig måde få jobbet gjort med en god blender.

Der er blendere til ethvert behov i sortimentet, så før du beslutter dig til hvilken model der lige passer til dit køkken, så overvej:

1. motorkraft - hvad skal maskinen bruges til

2. antal knive

3. støj

4. energiforbrug

5. beholderens størrelse - hvad har du brug for

6. hastighed

Når blenderen er på plads i køkkenet, så har du en maskine som er effektiv og professionel. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Lav smoothies, desserter, supper og meget andet helt uden besvær; alt det kræver er ingredienser og en stikkontakt.

Maskinerne er produceret og udformet til at være brugervenlige, både i daglig brug og når det kommer til rengøringen.

Har du brug for hjælp til at finde den rette blender til dit køkken, så er du velkommen til at henvende dig til en af vore sælgere, så finder vi sammen den helt rette løsning.