• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastrobakker

Skal du drive et stort og effektivt storkøkken, så er orden på tingene yderst vigtig. Det nytter ikke at bordene roder, eller at køleskabene har en masse unødigt pladsspild, for der skal være plads til meget som også er let at finde igen.

Her kan du i stedet vælge forskellige gastrobakker som kan stables i skabe, køleskabe, frostbokse og bufféer. Til bakkerne kan du få diverse låg som gør transport eller opbevaring i lag lettere. I ethvert storkøkken er opbevaring af råvarer eller færdigmad i hygiejniske beholdere af essentiel vigtighed. Det samme er den daglige rengøring, hvilket er en af grundene til at bakkerne leveres med runde kanter.

1 til 10 ud af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 10 ud af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Med sådan en kantineløsning har du altid styr på dine madvarer, orden i dit køkken og en arbejdsgang der gøres lettere ved at bakker og kantiner kan flyttes fra fryser til ovn, og fra ovn til bord/buffet.

Gastrobakker eller kantiner leveres som oftest i rustfri stål, men kan også fås i polycarbonat og polypropylene. Uanset hvilken udgave du eventuelt vælger, så får du opbevaring som er rengøringsvenligt, og let at stable lige meget hvor du har brug for at skabe orden og plads.

Har du valgt rustfri stål, så har du samtidig valgt bakker som kan tåle ovn og fryser. Et valg som gør din arbejdsgang lettere fra fryser til bord, da du ikke behøver at skifte beholder undervejs.

Gastrobakker er den idelle løsning til storkøkken og cateringindustrien. Gastrobakker er nemlig det anerkendte standardmål, som går igen over mange produktgrupper indenfor området. Gastromålet passer for eksempel i størstedelen af tilgængelige termokasser, industriovne, stikvogne samt køleskabe i et moderne storkøkken.

Gastrobakkerne passer desuden i den alment brugte buffet hvor en restaurant, grill eller salatbar tilbyder kunderne salater eller tag-selv.

Tilgængelige størrelser

Gastronorm størrelser på de klassiske stålkantiner, følger den standard der er oprettet af European Standards Committee. Den er kendt under forkortelsen GN efterfulgt af det nummer der repræsenterer størrelsen, fx 1/1 som er benchmark størrelsen på 530 x 325 mm, og 1/2 som er den halve størrelse 325 x 265 mm.

GN 2/1-20        650x530 mm    4,5 liter

GN 2/3-20        354x325 mm    1,25 liter

GN 2/3-40        354x325 mm    3 liter

GN 2/3-65        354x325 mm    5,25 liter

GN 2/3-100      354x325 mm    8 liter

GN 2/3-150      354x325 mm    11,5 liter

GN 1/1-20        530x325 mm    1,9 liter

GN 1/1-40        530x325 mm    4,5 liter

GN 1/1-65        530x325 mm    7,4 liter

GN 1/1-100      530x325 mm    12,6 liter

GN 1/1-150      530x325 mm    18 liter

GN 1/1-200      530x325 mm    25 liter

GN 1/2-20        325x265 mm    0,85 liter

GN 1/2-40        325x265 mm    1,75 liter

GN 1/2-65        325x265 mm    3,5 liter

GN 1/2-100      325x265 mm    5,5 liter

GN 1/2-150      325x265 mm    8,5 liter

GN 1/2-200      325x265 mm    11 liter

GN 1/3-40        325x176 mm    1,5 liter

GN 1/3-65        325x176 mm    2,25 liter

GN 1/3-100      325x176 mm    3,5 liter

GN 1/3-150      325x176 mm    5,5 liter

GN 1/3-200      325x176 mm    7,25 liter

GN 1/4-65        265x162 mm    1,5 liter

GN 1/4-100      265x162 mm    2,5 liter

GN 1/4-150      265x162 mm    3,75 liter

GN 1/4-200      265x162 mm    5,25 liter

GN 2/4-65        530x162 mm    3,5 liter

GN 2/4-100      530x162 mm    5,5 liter

GN 1/6-65        176x162 mm    1 liter

GN 1/6-100      176x162 mm    1,5 liter

GN 1/6-150      176x162 mm    2,25 liter

GN 1/6-200      176x162 mm    3 liter

GN 1/9-65        176x108 mm    0,5 liter

GN 1/9-100      176x108 mm    0,8 liter

Gastrobakker er benævnt GN (gastronorm ) og er en standard størrelse. Dog er der forskel på om du køber et europæisk eller et amerikansk system. Disse to systemer passer ikke altid sammen hvis du skal stable dine gastrobakker eller kantiner.

De europæiske mål er standard, mens de amerikanske ofte er produceret efter egne mål og derfor ikke passer på samme ramme som de europæiske. Er du i tvivl om dette, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning til køb af de helt rigtige gastrobakker.

Hvorfor vælge gastrobakker?

Den velkendte gastrobakke, uanset hvilken størrelse, er den mest brugte rundt omkring i restauranter og storkøkkener. Da det er standart størrelser som fås og bruges over hele verden, så passer de til langt de fleste indretninger med professionelt udstyr. Bakkerne er lavet i stål og der derfor både rengøringsvenlige, og fødevaregodkendte. Alt efter hvilken stålkvalitet/tykkelse du vælger når du køber, så kan gastrobakkerne bruges i både det kolde, og det varme køkken. 

Ved at vælge gastrobakker i standart størrelser, kan du samtidig få servicevogne eller stikvogne til en lettere transport af mange bakker på en gang. Disse vogne er nemlig lavet til netop disse standardmål, så arbejdet i et travlt køkken bliver lettere.

Hvad skal jeg bruge gastobakkerne til

Har du en forretning eller restaurant som indeholder en salatbar eller en tag-selv buffet kan du næsten ikke undvære gastrobakkerne til opbevaring og servering af madvarene. Ved brug gastrobakker kan du præsentere dine varer på en lækker, indbydende og hygiejnisk måde.

Samtidig er transport og opbevaring en leg med bakkerne, da du kan få låg til alle bakker og de dermed kan stables når der skal opbevares i køleskabe eller rum. Har du samtidig diverse service- og indstiksvogne får du en langt lettere transport af varerne. Det vil du og dine medarbejdere sætte pris på i den travle hverdag