• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Bøfformere

En bøfformer er næsten uundværlig i for eksempel en burgerbar, hvor bøffen er hjemmelavet/formet til de mange bøffer som skal bruges i løbet af en travl dag.

Du kan selvfølgelig selv stå og forme de mange bøffer, men i det professionelle køkken hvor alting går rigtig stærkt, er der ofte slet ikke tid til det.

Her kommer bøfformeren rigtig til sin ret. Ved brug af en form, kan du få langt flere bøffer formet på kort tid. Samtidig får du bøffer som er ensartede i udseende og form.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Manuel bøfformer Ø100mm

  2.773,00 kr Ekskl. moms 3.466,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Manuel bøfformer Ø130mm

  3.639,00 kr Ekskl. moms 4.548,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Burger presser 11/13/15 cm

  2.294,00 kr Ekskl. moms 2.867,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Materiale

Bøfformeren er lavet i anodiseret aluminium.

Elektrokemisk overfladebehandling, også kaldet anodisering, er en forøgelse af det naturligt dannede oxidlag, der dannes på aluminiumsoverfladen, når denne kommer i kontakt med ilt.

Forøgelsen af oxidlaget sker ved hjælp af strøm, og giver aluminiumsoverfladen en større holdbarhed, samtidig er det muligt at anvende anodiseringen dekorativt, da det er muligt at farve den anodiserede overflade. Æstetisk bevares aluminiummets metalliske overflade ved anodisering, og overfladen kommer til at synes mere ensartet.

Det anodiserede aluminium er let at rengøre efter dagligt brug, og holder sig længe flot. På den måde har du et apparat stående som er pænt at kigge på, samtidig med at der spares tid i den daglige arbejdsgang.

For at bevare den anodiserede aluminiumsoverflade bedst muligt, er det vigtigt, at man rengør og plejer aluminiummet, da en tilsmudsning af overfladen vil fremme korrosion og misfarvninger. Vedligeholdelsen af det anodiserede aluminium gælder både for indendørs- samt udendørs miljøer, hvor overfladen udsættes for en kraftig påvirkning fra miljøet.

Ved almindelig rengøring af det anodiserede aluminium anvendes der sæbeprodukter med en pH-værdi på 6-8. Her er det dog vigtigt at sikre sig, at de anvendte produkter ikke indeholder klor. Man kan med forsigtighed anvende en svag salmiakopløsning, men uanset om man anvender denne eller sæbeprodukter, er det vigtigt at skylle de rengjorte overflader efter med rigelige mængder af vand.

Fordele ved en bøfformer

Når der skal formes mange bøffer i løbet af en travl hverdag, så er en bøfformer en rigtig tidsbesparer.

Du kan forme dine bøffer meget ens, og slipper desuden for fedtede fingre når bøffen skal formes.

Med en bøfformer bliver bøffen perfekt rund, og har samme størrelse hver gang.

Har du eksempelvis en burgerbar hvor du selv former de bøffer du skal bruge, er det vigtigt at bøffen passer til de burgerboller du bruger.

Selvom apparatet skal rengøres efter brug, sparer du stadig tid i løbet af dagen ved at bruge formeren.  Bøfformeren er en simpel og brugervenlig maskine som du hurtigt vil komme til at sætte stor pris på.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre bøfformere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1