• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Bonamat kaffemaskiner

Du har helt sikkert set en Bravilor Bonamat kaffemaskine før, hvis du har befundet dig i en restaurant, et storkøkken, eller i et kontormiljø med kaffe og andet til de ansatte.

Kaffemaskinerne i mange varianter bliver brugt i det meste af verden, og regnes for at være et af markedets bedste produkter.
Bonamat kaffemaskiner producerer markedets bedste maskiner til professionelt brug.
Virksomheden Bravilor Bonamat har mere end 65 års erfaring på markedet, og en masse knowhow når det gælder udvikling og fremstilling af professionelle kaffemaskiner til den kræsne forbruger.
En Bonamat kaffemaskine er garanti for en dejlig kop filterkaffe, sådan som vi har tradition for i Danmark. Maskinerne brygger dig en kop kaffe, kvalitetsmæssigt på højde med hvad barista kunne servere for dig.
Kaffemaskinen er ganske enkel at betjene, også selvom man ikke er den mest erfarne kaffedrikker selv. Maskinen fylder ikke meget og er let at finde plads til på køkkenbordet, så uanset om du har et lille eller et større køkken, så er der altid plads til en kaffemaskine som brygger en kop kaffe i velkendt Bonamat kvalitet.
Designet af maskinen er holdt enkelt og stilrent, og indeholder kun kvalitets komponenter hvilket gør kaffemaskinen særdeles holdbar og driftssikker.
Bonamat maskinen kræver et minimum af vedligeholdelse, og kan garantere dig dejlig friskbrygget kaffe år efter år. Din kaffe holdes altid varm ved den optimale temperatur ved hjælp af den intelligente varmeplade.
Selvom designet er enkelt, så lad dig ikke snyde. Du får en kaffemaskine med mange kræfter og en høj kapacitet.

1 til 12 ud af 38

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Bravilor Bonamat Mondo 2010 Kaffemaskine

  3.045,00 kr Ekskl. moms 3.806,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat HWA 40 Tevandsdispenser

  8.561,00 kr Ekskl. moms 10.701,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Percolator 45 Kaffemaskine

  1.387,00 kr Ekskl. moms 1.733,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat TH 2010 Kaffemaskine

  2.774,00 kr Ekskl. moms 3.467,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Percolator 75 Kaffemaskine

  1.595,00 kr Ekskl. moms 1.993,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Pumpekande Til TH Med Rustfri Indsats

  677,00 kr Ekskl. moms 846,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat THA 2010 Kaffemaskine - Uden Kande

  4.948,00 kr Ekskl. moms 6.185,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Bolero 1 Kaffe / Chokolademaskine - Grå

  8.273,00 kr Ekskl. moms 10.341,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Bolero XL 423 Kaffemaskine

  16.410,00 kr Ekskl. moms 20.512,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat HWA 20 - Tevandsdispenser

  5.087,00 kr Ekskl. moms 6.358,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Sego Kaffemaskine

  19.196,00 kr Ekskl. moms 23.995,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bravilor Bonamat Bolero Turbo Kaffemaskine

  22.357,00 kr Ekskl. moms 27.946,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

1 til 12 ud af 38

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hvem er Bravilor Bonamat

Bravilor er en af de førende producenter indenfor filter kaffe- og espressomaskiner, fuldautomatiske kaffemaskiner, samt varmtvandsdispensere.

Virksomheden er familieejet og har efterhånden mere end 70 års erfaring indenfor deres speciale.

Gennem alle disse år, er virksomheden gået fra at være grossistvirksomhed indenfor catering og restaurantudstyr, til at specialisere sig indenfor kaffemaskiner til den professionelle bruger.

Bravilor er udvikler, producent og leverandør af sine maskiner, som kendes over det meste af verden.

På verdensplan beskæftiger virksomheden mere end 450 medarbejdere, som hver eneste dag udvikler, producerer og sælger de kendte kaffemaskiner. Det store forhandlernet i over 100 lande sikrer virksomheden et internationalt ry, og er med til at give Bravilor Bonamat en førende position indenfor deres felt.

Bravilor går meget op i at deres produkter er af særdeles høj kvalitet, og tilstræber i produktionen kun at bruge kvalitetsprodukter.

Kvaliteten er essentiel ved udvælgelse af materialer, drift af maskiner og selvfølgelig hos de topprofessionelle medarbejdere.

Fabrikkens konstante higen efter kvalitet har blandt andet betydet, at deres produktion er ISO 9001 certificeret for deres kvalitetsstyring.

Samtidig har fabrikken formået at blive ISO 14001 certificeret for miljøledelse. Dette betyder at Bravilor har en effektiv kontrol med forretningprocesser og miljømæssige risici. Ved at træffe diverse foranstaltninger på politisk og organisatorisk plan, bidrager virksomheden til at mindske byrden for miljøet. Som virksomheden siger; et bedre miljø, starter med en enkelt persons handlinger.

Bravilor har med deres certificeringer vist, at de tænker bæredygtighed ind i deres forretning og produktion. Noget den kræsne forbruger lægger stor vægt på, ved siden af den forventede kvalitet af den vare de køber.

Udvalget

Når du skal vælge dig en ny kaffemaskine, så fås Bonamat maskinerne i mange udgaver. Fra 5 til 40 liter kaffe per bryg.

Du kan få maskiner der brygger 12 kopper skoldhed kaffe på bare 6 minutter, eller omregnet 18 liter per time.

I sortimentet findes også en større maskine med to kamre, så du på ingen tid kan brygge 2 kander kaffe. Det åbner samtidig muligheden for; for eksempel at brygge en kande almindelig koffeinholdig kaffe, og samtidig brygge en kande med koffeinfri kaffe, til dem som måtte ønske det.

Visse af Bravilor Bonamats modeller kan desuden sluttes direkte til vandnettet, og dermed altid have vand klar til den næste kande der skal brygges. Du behøver ikke at tænke på hvor maskinen står, eller hvor langt du evt. skal gå for at hente og bringe vand.

Bravilor har et stort og varieret udvalg af kaffemaskiner og varmtvandsdispensere, så der findes med garanti en maskine der passer ind i dit køkken.

I udvalget finder du almindelige kaffemaskiner, og maskiner som folk er vant til at se i restauranter eller lignende, hvor de selv kan betjene sig til en dejlig kop kaffe, the, espresso, chokolade etc.

Virksomheden tilbyder selvfølgelig også alt indenfor udstyr til deres maskiner, så du behøver ikke at mangle noget til din Bonamat maskine. Tilbehøret er i samme høje kvalitet som maskinerne, hvilket er en selvfølge for Bravilor Bonamat.

 

Når du skal vælge en ny kaffemaskine

For mange mennesker er en kop kaffe nærmest livsnerven i deres dag, og blandt andet derfor vil alle sætte stor pris på at deres næste kop kaffe bliver brygget på en Bonamat kaffemaskine. Kvaliteten af den næste kop kaffe skal selvfølgelig være i top, og det er netop hvad du får med Bonamat. Kaffe der er brygget ud fra viden om kaffe, og på en maskine som sikrer den samme høje kvalitet hver gang der brygges en ny kande.

Når du skal vælge din nye kaffemaskine, er der flere overvejelser at gøre;

Kapacitet – hvor meget kaffe skal jeg have brygget per dag/ per gang

Størrelse – hvor har jeg plads til at placere min nye maskine

Vandpåfyldning – skal maskinen være fast tilsluttet vand, eller skal beholderen fyldes manuelt

Økonomi – kan det betale sig at købe en større eller mindre model med det behov jeg har

Farve/design – skal der farvetilpasses eller går jeg rent efter kvalitet og kapacitet

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde dig

Skal du have hjælp til at finde den rette maskine til din virksomhed, så står vores sælgere klar til at guide og vejlede.  Sammen skal vi nok finde det helt rigtige for dig.

Vi har mange års erfaring indenfor udstyr til det professionelle køkken, og hjælper dig gerne igennem et køb så du bliver glad for dit køb.

 

 

4