• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Kebabgrill gas

En kebabgrill er et uundværligt redskab hvis du har for eksempel en grill hvor du serverer det meget populære kebabkød.

Kebabgrillen sikrer ensartet tilberedning af dit kebabkød, så du ved alle serveringer har den samme flotte kvalitet af din stegning.

Grillen kan fås både til gas og til el, og hvilken du i sidste ende vælger er op til dig og dit temperament.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 1 brænder - gas

  1.626,00 kr Ekskl. moms 2.032,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 2 brændere - gas

  4.388,00 kr Ekskl. moms 5.485,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 3 brændere - gas

  4.873,00 kr Ekskl. moms 6.091,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 4 brændere - gas

  5.563,00 kr Ekskl. moms 6.953,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 3 brændere - gas

  5.680,00 kr Ekskl. moms 7.100,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 4 brændere - gas

  5.805,00 kr Ekskl. moms 7.256,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 5 brændere - gas

  6.372,00 kr Ekskl. moms 7.965,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Doner Kebab / Gyros / Shawarma Grill 5 brændere - gas

  6.960,00 kr Ekskl. moms 8.700,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kebab

Kebab er et persisk ord, der betyder grillet kød. I starten brugte man kun lammekød til at lave kebab med, men i dag bruges der ofte lammekød og oksekød blandet sammen. I dag spises det mange steder som fastfood i hele verden, men denne anvendelse har sine problemer, da selve ideen med kebab i en traditionel sammenhæng kræver meget tid og indsats, og derfor nærmere er slow food..

Shish kebab (tyrkisk: Şiş Kebap, Çöp Şiş) består af kødstykker, ofte lam eller okse, grillet på spyd med forskellige grøntsager imellem.

Döner kebab Frit oversat betyder döner kebab roterende grillet kød. "Yaprak Döner" ("yaprak" betyder blad) henviser til metoden, hvorpå rullen opbygges. En döner er opbygget med marinerede "blade" eller skiver af kød. Kødet er oftest af høj kvalitet.

Döner kebab, som den kendes i dag, har sin oprindelse i Bursa, Tyrkiet, fra ca. 1853. Ideen med döner består i, at saften og kraften fra det tilberedte kød ikke skal forsvinde ned i ilden, som det kan ske fx ved vandret tilberedning. Derfor bruges løsningen med et oprejst spyd, hvor bunden derfor oftest er saftigst.

Kødets oprindelse varierer alt efter geografien. Det kød, der indgår i en döner, vælges normalt ud fra områdets landbrugsmæssige struktur, så der anvendes lam i områder med meget fåreavl etc.

 

Hvad skal jeg overveje før et køb

Når du skal investere i en kebabgrill, er der flere ting at overveje som blandt andet; hvordan kommer maskinen af med det overskydende fedt, hvor skal den stå, hvilke tilslutninger har jeg mulighed for og hvor stort er mit behov, hvilken kapacitet skal min grill have.

Det er især vigtigt hvordan kebabgrillen kommer af med fedt, så det ikke forvilder sig ind til motor og ødelægger denne. En fornuftig fedtafledning giver dig desuden en maskine som er lettere at rengøre, og da hygiejne omkring en grill og fødevarer er særdeles vigtig, så er rengøringsvenlighed også en stor faktor når du vælger din næste grill.

Hvad kan jeg bruge kebabgrillen til

Potis er fabrikanten som Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med når det gælder kebabgrille, har mange forskellige varianter af den populære kebabgrill. Disse kan bruges til alt fra grøntsager til diverse kød. Ved brug af grillen sikrer du en ensartet stegning og en flot sprød stegeflade på dine råvarer.

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde mig

Vores udvalg af kebabgrill fra Potis tæller både grills til gas og el, og med motor top eller bund. Vi har valgt Potis som samarbejdspartner da vi ved fra erfaringer gjort gennem mange år, at disse maskiner er driftsikre og af en fremragende kvalitet.

Grillen, er uanset hvilken variant du i sidste ende vælger, også særdeles rengøringsvenlige så du ikke har problemer med at skulle overholde diverse hygiejneregler. En kebabgrill kan indpasses alle steder uanset om du har meget eller lidt plads, og er samtidig et redskab som næsten ikke kan undværes i den moderne grill eller restaurant.

Skulle du have brug for hjælp til at finde den rette grill, så kan du trygt henvende dig til en sælger som via sin erfaring kan guide dig til det rette valg. Har vi ikke lige den kebabgrill du ønsker i sortimentet, så finder vi også en løsning på det. Det vigtigste er, at vi finder den optimale løsning for dig og din virksomhed.

1