• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Professionel kødhakker

Står du og skal bruge en kødhakker i dit køkken, så er et godt råd at overveje dit behov inden du bestemmer dig.

Mange ender med at vælge en maskine der er alt for lille, og som slet ikke kan holde til det behov du har for en kødhakker.

En professionel kødhakker skal kunne arbejde hårdt og længe, for ofte skal der hakkes meget kød over en relativ kort periode, som gentager sig ofte. Derfor er det vigtigt, at du får valgt en maskine der kan klare presset og har nok kræfter.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

  • Professionel kødhakker SORENTO 100 kilo/time SARO

    2.909,00 kr Ekskl. moms 3.636,25 kr Inkl. moms
    Læs mere
  • Omas TS 32E kødhakker, 100 mm, 500 kg/timen

    25.664,00 kr Ekskl. moms 32.080,00 kr Inkl. moms

    0 Kr.

    Kan Leases fra
    pr.maned i 36 mdr

    + 1250 i oprettelse
    Læs mere
  • Omas TL12E kødhakker, 70 mm, 108 kg/timen

    10.360,00 kr Ekskl. moms 12.950,00 kr Inkl. moms
    Læs mere
  • Omas TS22E kødhakker, 82 mm, 228 kg/timen

    11.647,00 kr Ekskl. moms 14.558,75 kr Inkl. moms
    Læs mere
  • Omas TS22E kødhakker, 82 mm, rustfrit stål, 300 kg/timen

    15.034,00 kr Ekskl. moms 18.792,50 kr Inkl. moms
    Læs mere
  • Omas TS12E kødhakker, rustfrit stål, 162 kg/timen

    10.360,00 kr Ekskl. moms 12.950,00 kr Inkl. moms
    Læs mere

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Overvejelser

Udover at vælge en kødhakker som passer til dit behov, skal du selvfølgelig overveje andre ting som for eksempel;

  •   Økonomi og kvalitet
  •   Materiale
  •   Motorstørrelse
  •   Rengøringsvenlighed, så du har let styr på hygiejnen
  •   Hvilke hulskiver du skal bruge til det du ønsker at hakke
  •   Holdbarhed og support hvis uheldet er ude

Hvad skal / kan du bruge en kødhakker til i det professionelle køkken?

Med en god professionel kødhakker kan du hakke næsten alt som du kan få brug for at hakke i det travle storkøkken. Lige fra kød til frosne grøntsager skal kunne køre gennem hakkeren, så du får mest muligt ud af din maskine.

I det travle køkken er en kødhakker næsten uundværlig, og bruges til langt mere end man lige tænker over.

Derfor er det vigtigt, at du får valgt den rette. Er dit behov kun at hakke kød, eller skal du ind imellem bruge kødhakkeren til for eksempel at hakke grøntsager. Behovet bestemmer i sidste ende hvilken kødhakker du bør ende med i dit køkken.

Hos slagteren eller køkkenchefen der selv producerer hans pølser fra bunden, er den professionelle kødhakker ikke til at undvære. Den både hakker kødet, og fylder det i tarme via en pølsetud til kødhakkeren. Dit arbejde bliver gjort langt lettere og hurtigere ved at have den rette maskine til jobbet. En som kan arbejde hårdt, og som du kan regne med holder til tempoet hvis du skal bruge den længe og ofte.

Hvorfor den professionelle kødhakker i stedet for den gode gamle manuelle

Alle kender den gammeldags manuelle kødhakker, som stadig bruges hjemme hos mange danskere. Men står man i et professionelt køkken, og har mange kilo kød der skal hakkes, er denne slet ikke nok. Den er langsom og hård at bruge, så har du behov for at hakke meget, kød eller grønt, så er den elektriske langt at foretrække. Den professionelle kødhakker er let at bruge, og kan klare langt mere uden at du eller din medarbejder bliver ødelagt fysisk.

Hvilken kødhakker skal jeg vælge

Når du skal vælge din kødhakker, skal du som nævnt overveje diverse ting før du vælger.

Udover de før nævnte ting du skal overveje, skal du kigge dig godt for da en kødhakker ikke bare er en kødhakker.

Det vil betyde noget for dig og din oplevelse med maskinen, hvis ikke du får valgt den rette.

En kødhakker skal arbejde hårdt, og skal derfor have kræfter der ikke bare rækker, men er mere end nok. Du skal samtidig kigge på hvor let det er at rengøre maskinen efter brug, for at kunne spare tid og kræfter på den daglige rengøring. Så det vil betyde meget for dig og dit personale at maskinen er let at skille ad og vaske grundigt af, enten i hånden eller i opvaskemaskinen.

Når du kigger efter din nye kødhakker, skal du også overveje hvad den skal bruges til, når først den står i køkkenet. Skal den bruges kun til at hakke kød, skal du fremstille pølser, eller skal du hakke mange andre ting. Dette betyder noget når du skal vælge tilbehør som pølsehorn, eller perforerede plader (hulstørrelse) Samt når motorstørrelsen skal vælges.

Alle disse valg kan være svære, men du kan til enhver tid henvende dig til vores sælgere som kan rådgive dig inden dit køb.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre kødhakkere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1