• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Professionel pålægsmaskine til storkøkken

En professionel pålægsmaskine er uundværlig i et moderne storkøkken uanset om det er en restaurant, en café, et institutionskøkken eller andre serveringssteder.  At kunne skære pålæg flot og ens betyder meget for den efterfølgende anretning, da en kunde ofte bedømmer med øjet først. Ydermere kan en professionel pålægsmaskine skærer meget andet end pålæg, fx: grønt, frugt eller ost.

Skal der skæres pålæg til frokostbuffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Skal der skæres pålæg til frokostbuffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Derfor er det næsten uundværligt med en god, skarp og driftssikker pålægsmaskine i det moderne storkøkken.
Samtidig er det godt at have en pålægsmaskine som ikke er alt for besværlig at gøre ren efter brug. Derfor er afrundede og helsvejsede hjørner vigtigt når der skal vælges den helt rigtige maskine.

graef     lusso  

    

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Graef Profi 2560 pålægsmaskine

  Denne model er med dobbelt pålægsanlæg, så du kan øge produktionen og effektiviteten af madlavningen. Den er udstyret med en kraftfuld, men lydsvag motor, der yder en effekt på ca. 300 Watt.

  Vis detaljer
  11.296,00 kr Ekskl. moms 14.120,00 kr Inkl. moms

 • Graef Profi 3060 pålægsmaskine

  Denne storkøkkenmaskine er udstyret med en kratig motor på 300 Watt, som er meget lydsvag under produktion. Du kan manuelt indstille tykkelsen på dine skiver mellem 0-15 mm.

  Vis detaljer
  12.552,00 kr Ekskl. moms 15.690,00 kr Inkl. moms

 • Graef Solido 330 pålægsmaskine

  Denne model er udstyret med en kraftig motor, der er lydsvag. Den er fremstillet i matteret rustfrit stål, hvilket passer ind i det moderne industrikøkken.

  Vis detaljer
  13.573,00 kr Ekskl. moms 16.966,25 kr Inkl. moms

 • Zanussi Gearmotor Pålægsmaskine 300 mm Lige - 230 V

  Denne pålægsmaskine er et ideelt valg for dig, som har en café eller restaurant, hvor du sælger pålægsmadder. Den indbyggede gearmotor gør maskinen let at betjene. 

  Vis detaljer

  Normalpris: 21.400,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 16.050,00 kr Inkl. moms: 20.062,50 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse

 • Graef Master 2720 pålægsmaskine

  Pålægsmaskinen er udviklet med en CERA 3 overfladebelægning, der er med til at sikre de bedste glideegenskaber under produktion. Klingen har en omkreds på 270 mm i omkreds.

  Vis detaljer
  18.105,00 kr Ekskl. moms 22.631,25 kr Inkl. moms

 • Graef Master 3020-C3 pålægsmaskine

  Denne model er udstyret med den nyeste teknologi, hvorfor den har CERA 3 overfladebelægning. Det er med til at sikre, at maskinen har de bedste glideegenskaber.

  Vis detaljer
  18.595,00 kr Ekskl. moms 23.243,75 kr Inkl. moms

 • Pålægsmaskine 300 mm Skråtstillet - 230 V

  Denne pålægsmaskine er meget støjsvag. Derudover er den udstyret med automatisk slibning af knivene.

  Vis detaljer

  Normalpris: 25.100,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 18.825,00 kr Inkl. moms: 23.531,25 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse

 • Pålægsmaskine 350 mm Skråtstillet Med Teflonbelægning - 230 V

  Denne semiautomatiske pålægsmaskine er ideel for dig, som ønsker en maskine til at hjælpe med at skære kød, brød og oste.  Maskinens klingedameter er 350 mm. 

  Vis detaljer

  Normalpris: 26.600,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 19.950,00 kr Inkl. moms: 24.937,50 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad er maskinerne lavet af og hvad betyder det for mig

Vores professionelle pålægsmaskiner er lavet af anodiseret aluminium, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere.
Anodisering er én af de mest benyttede overfladebehandlinger af aluminiumsprofiler, og anvendes blandt andet for at skabe; øget korrosionsbestandighed, en smudsafvisende overflade, en dekorativ overflade eller en overflade med elektrisk isolerende belægning.
Samtidig kan maskinerne let skilles ad så man let kommer til selv de mindste dele.

Anodisering/ Aluksering/ Eloxering

Er tre betegnelser for den samme overfladebehandling af aluminium, hvor man tilføjer aluminiumsoverfladen nye egenskaber, som er beskyttende og dekorative.

Den rå aluminiumsoverflade er i sig selv meget blød og modtagelig overfor korrosion fra den atmosfæriske luft. Ubehandlet aluminium bliver glansløst og gråt med tiden, hvorimod en anodiseret overflade bevarer udseendet i mange år - stort set uden vedligeholdelse.
Formålet med anodisering er derfor:

1. At forbedre korrosionsbestandigheden.
2. At gøre overfladen hård og derved øge modstanden mod mekanisk slid.
3. At skabe en elektrisk isolerende overflade.
4. At frembringe en dekorativ overflade (eks. indfarvning).

Anodisering af aluminium er en elektrokemisk proces, hvor man forøger tykkelsen af det naturlige, gennemsigtige oxidlag, hvorved der dannes et porøst oxidlag som en integreret del af aluminiumets overflade.

Anodisering af maskinens aluminiumsdele betyder at du har lettere ved at holde din maskine ren. Du har også en pålægsmaskine som holder sig pæn længe, da behandlingen beskytter mod ridser og misfarvninger.

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger min pålægsmaskine

Inden du investerer i en professionel pålægsmaskine, skal du overveje hvilket behov du har i din virksomhed. Skal der skæres mange pålægsskiver i løbet af en dag, eller skæres mange fine skiver af for eksempel frugt, grønt, ost eller kød.

Dit behov betyder meget når du skal vælge størrelse og effektivitet. Når du bestemmer dig til at have en professionel pålægsmaskine i dit køkken, får du en rigtig arbejdshest som kan hjælpe dig med at spare tid når der skal forberedes den næste store servering, eller buffeten skal fyldes op med flotte skiver som kan arrangeres pænt og appetitligt.

Da der i det moderne storkøkken i dag er mange maskiner, som ofte kører på samme tid, skal du også tænke på hvor støjende din nye maskine må være.

-Støj

-Størrelse – kapacitet

-Sikkerhed

-Energiforbrug

-Hvilke skiver har jeg brug for, og hvilke er tilgængelige til de forskellige modeller

-Slibning af skiven – skal du selv sørge for dette, eller er det indbygget i maskinen

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre pålægsmaskiner end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1