• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Professionel stavblender

En professionel stavblender er lettere at få plads til i køkkenet, end en almindelig blender. Den fylder ikke meget, og kan mere eller mindre hjælpe dig med det samme når der skal fremstilles lækre drinks, saucer og store middage.

Blenderen er let at håndtere for selv uerfarne brugere, og er let at skille ad for rengøring. Samtidig har du et apparat som ikke vejer meget når du skal anvende det.

Hvor kan jeg bruge en professionel stavblender til

Uanset om du skal fremtrylle de dejligste middage, eller mixe de lækreste drinks så har du med stavblenderen et værktøj som er let at have med at gøre. Selv i den varme sauce på komfuret kan du anvende den professionelle stavblender.

En anden fordel der er ved en stavblender fremfor den almindelige blender som står på bordet, er at du kan tage den med dig rundt i køkkenet, og bruge den lige hvor du vil så længe du har adgang til en stikkontakt.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Professionel stavblender TR220 SARO

  3.307,00 kr Ekskl. moms 4.133,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Professionel stavblender TR270 SARO

  3.602,00 kr Ekskl. moms 4.502,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Professionel stavblender TR350 BN SARO

  4.413,00 kr Ekskl. moms 5.516,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Professionel stavblender TR550BL SARO

  5.371,00 kr Ekskl. moms 6.713,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stavblender kombi TR/BM 350 SARO

  6.108,00 kr Ekskl. moms 7.635,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Professionel stavblender TR750BL SARO

  6.188,00 kr Ekskl. moms 7.735,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Udvalget

Hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg af professionelle stavblendere, så mangler du en stavblender er webshoppen blot et klik værd. Det kan være svært at vælge, det er vi klar over. Men du er altid velkommen til at henvende dig til en sælger, så I sammen kan finde den helt rette løsning for dig og dit køkken.

De forskellige stavblendere kommer med diverse udstyr, og har forskellige stanglængder, så du kan finde den rette for dig, uanset om du skal bruge den i små skåle eller store og høje gryder, eller skåle.

Vi har valgt at have et samarbejde med Zanussi og Hendi, som begge er producenter med kvalitetsprodukter.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonios sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Med afdelingen for produkter til det professionelle køkken, hvor der lægges vægt på madlavnings- og opvaskemaskiner har Zanussi genne mange år skabt sig et ry for at være kvalitet for pengene.

Zanussi mener at tid er kostbar, så derfor skal deres produkter gøre hverdagen lettere for deres kunder. Samtidig skal maskinerne være pålidelige og holdbare, så de kan klare det daglige arbejde.

Hendi

Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1934 af Frans Diepeveen Sr., og er siden da bare vokset og vokset. Hendi navnet stammer fra et ordspil af grundlæggeres søn navn (Hendrik Diepeveen)

Frans startede hans egen fabrik i tiden efter anden verdenskrig, i Veenendaal, og var i begyndelsen produktion af bestik og service i rustfri stål og sølvplet. Allerede dengang solgte virksomheden igennem diverse grossister.

I firserne skete så en betydelig ændring for Hendi, i det produktionen blev mere og mere lagt over på at udstyre cateringindustrien. På fabrikken blev produktionen lagt an på kvalitets udstyr til cateringbranchen og til professionelle gasgrill. Som supplement begyndte man at importere varer fra Fjernøsten og flere europæiske lande.

Den mangeårige historie om Hendi fik i 1999 endnu et afsnit, da den familieejede virksomhed blev overtaget at den nuværende ejerkreds. Denne ejerkreds har siden udvidet forretningen med partnere over alt i Europa, og i 2002 blev de nuværende lokaler bygget i Rhenen (NL). Lokaler hvor hele den nuværende produktion, udvikling og salg udgår fra. De nu mere end 150 ansatte forsyner fra hovedkvarteret i Holland deres store forhandlernet. Virksomheden har desuden kontorer i for eksempel:  Holland, Østrig, Polen, England og Grækenland og med et forhandlernet som dækker det meste af Europa.

Når man tænker på hvornår firmaet blev grundlagt, så er de kommet langt og kan i dag tilbyde mange års erfaring indenfor deres felt.

Hovedområderne i Hendi er udvikling, produktion og salg af diverse cateringudstyr til flere forskellige brancher. Den forsatte innovation som fabrikken står for, garanterer kvalitetsprodukter og en veludviklet support, som de mange kunder nyder godt af.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre stavblendere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1