• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Salamander grill

Et hvert professionelt storkøkken bør have en salamandar grill, og uanset om du skal grille, varme sandwich eller pitabrød, stege kylling, fisk eller steaks, så har vi en grill som passer til netop dit køkken.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En salamandar grill er en ovn uden låge og med en hurtig opvarmning til gratinering, stegning og grill af diverse produkter. Grillen fylder desuden mindre end en  konventionel ovn/grill og kan ofte vægmonteres eller stilles på en ledig bordplads i køkkenet.

Grillen har desuden den fordel at den er topvarmet og man skal derfor ikke bekymre sig om brændende fedt som drypper af for eksempel en steak. Fedtet opsamles i en tømbar skuffe forneden, som samtidig er let at rengøre.

Salamandar grillen kører med en meget høj varme og bruger derfor mindre tid på diverse tilberedninger i det travle storkøkken. Med den reducerede tilberedningstid har du mere tid til andre gøremål i køkkenet imens grillen klarer bøffen, kylllingen eller hvad der er på menuen til næste servering.

Gastroudstyr.dk fører salamandargrills fra velrenomerede Roller Grill i enkelt og dobbelte versioner som kommer med timer så du kan planlægge hvornår og hvor længe grillen skal køre. Med en salamandargrill behøver du ikke lade maskinen stå tændt hele tiden, men på grund af den hurtige opvarmning kan den tændes når den skal bruges. Det vil sige, at med denne grill kan du samtidig spare på dit elforbrug.

1