• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Thermomix

Den nye Thermomix er den ultimative maskine til dit køkken.

Ved at kombinere 12 maskiner i én eneste maskine letter den mange arbejdsgange i det travle køkken. Om du har et stort eller lille køkken, så vil du få en maskine der skærer tid og besvær af langt de fleste arbejdsgange.

Maskinen kan med kombinationen af flere maskiner i et, derfor både veje, mikse, male, ælte, piske, tilberede, kontrollere varme, røre og emulgere.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Med Thermomixeren kan du derfor samle det meste af din forberedelse et sted, og undgå besværet med flere maskiner der alle skal bruge plads  og rengøres efter brug.

Om du skal lave en snack til familien eller en anretning til dine gæster, så giver Thermomix dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Den medfølgende opskrift-chip giver dig mulighed for at se din opskrift direkte på maskinens skærm, så det eneste du skal gøre er at følge opskriften. Du skal ikke finde både den ene og den anden maskine frem, og have en opskriftsbog liggende på bordet som ofte kun er til besvær.

Når du kan nøjes med en maskine, så sparer du desuden penge ved ikke at skulle indkøbe alverdens maskiner som kan en ting og ofte kun en ting. Det vil sige du skal have en stor maskinpark der er dyr at anskaffe, besværlig at opbevare og dyr i strømforbrug. Med Thermomixeren har du en maskine som sparer plads, tid og penge.

Mange oplever også at de hurtige og nemme tilberedningsmetoder begrænser udgifterne til dyr take away og færdigretter, da det samtidig bliver sjovt og nemt at tilberede den lille snack, det sunde mellemmåltid eller den store anretning til mange gæster.

Thermomix bringer køkkenmaskinen ind i den digitale tidsalder med en innovativ touchscreen, der tilbyder opskriftsvejledning og den enkle, intuitive betjening der sikrer, at du nemt kan indstille de mange funktioner med blot et enkelt tryk.

Maskinen har også en unik temperaturkontrol for at sikre at maden tilberedes til perfektion hver eneste gang. Alle disse innovative og praktiske funktioner, kombineret med branchens førende energimæssige ydeevne, gør Thermomix til den ultimative køkkenmaskine der kan gøre enhver til mesterkok.

Thermomix tilbyder desuden flere kogebøger med nye og gamle opskrifter hvor maskinen kan bruges optimalt, samt gøre madlavningen til en leg.

Dette kan siges om Thermomix og dens anvendelsesmuligheder:

Diverse opgaver klares hurtigt og effektivt

Du kan røre saucer, blande drinks og smelte f.eks chokolade hvor maskinen holder øje med temperaturen

Ost kan rives, grøntsager snittes og rives, krydderier og kaffebønner kan males

Dej til boller og brød æltes

Diverse saucer røres og piskes ved den perfekte temperatur, alt imens du foretager dig andre ting i køkkenet

Thermomix er med den nye touchskærm, den medfølgende opskrift-chip og det enkle design kommet ind i den moderne tidsalder, og er fremtidens førstevalg som multimaskine i køkkenet.

 

1