• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

tecnoinox
6.004,00 kr Ekskl. moms 7.505,00 kr Inkl. moms

Tecnoinox gaskogebord med 2 zoner

Varenummer: 613001

Dette italienske Tecnoinox kogebord er fremstillet med to gasbrændere til madlavning. Det er et kogebord i topkvalitet til det professionelle køkken.

?
6.004,00 kr Ekskl. moms 7.505,00 kr Inkl. moms
-
+

Bestiller du i dag inden kl 12.00, sender vi dine varer i dag såfremt de er på lager.

  • Bestillingsvarer med 3-4 ugers levering

  • 613001

6.004,00 kr Ekskl. moms 7.505,00 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Dette italienske Tecnoinox kogebord er fremstillet med to gasbrændere til madlavning. Det er et kogebord i topkvalitet. Det er velegnet til dig, som ønsker at stege eller tilberede mad til festivaler, koncerter, markeder eller andre begivenheder, hvor der skal laves hurtig og nem mad uden tilgang til strøm. Kogebordet er udført i rustfrit stål, hvilket gør det effektivt at rengøre og vedligeholde, så hygiejnen er i top. Derudover er det i materialer, der gør, at den er velegnet til udendørs brug, samt at den er langtidsholdbar. Det rustfrie stål gør, at det har et industri-look og passer ind i det mobile, professionelle køkken. 

Dette smarte kogebord er ideelt for dig, som har en food truck eller et mobilt køkken, hvor du kan lave gourmetmad eller street food, uanset hvor du befinder dig. 

Det er et kogebord, der er fremstillet i forhold til EU’s retningslinjer både i forhold til sikkerhed og hygiejne, hvorfor det er beregnet til det professionelle køkken. Derudover er det CE-mærket, som indikation på at det er et produkt, der indfrier kravene for at benytte F-gas og N-gas. 

Dette kogebord er et af markedets klart bedste produkter, hvorfor vi er særligt glade for at kunne præsentere det i vores sortiment. Vi har forhandlet os til et af markedets bedste priser, og vi kan tilbyde dig 1 års garanti.

Information:

Bredde: 350 mm

Dybde: 700 mm

Højde: 280 mm

Type: Gas

Effekt: 10,5 kW

Antal brændere: 2 stk.

Vægt: 27 kg

Højde 280
Dybde 700
Bredde 350

Specifikationer

Specifikationer

Højde 280
Dybde 700
Længde 350