• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Knive til TRS Zanussi

Her kan du finde et udvalg af knive / skiver til den populære grøntsagssnitter TRS fra Zanussi.

Når du i køkkenet skal have snittet eller skåret grøntsager til diverse anretninger og serveringer, så er det vigtigt at få et ensartet udtryk. Anretningen af de lækre serveringer betyder mindst lige så meget som anretningen i sig selv.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Zanussi Skærer skive til TRS

  Her kan du se vores udvalg af snitter skiver til en populære Zanussi TRS. Modellerne hedder: CS1mm CS2mm CS3mm CS4mm CS5mm CS6mm CS8mm CS10mm CS12PS CS13PS Hver har en forskellige tykkelse på hvad den skærer ud, for et mere detaljeret oversigt kan du klikke her, for at gå til producentens hjemmeside: http://www.efs-partner.com/app/cutting-guide/index.php Når du bestiller skal du venligst vælge hvad version du ønsker at købe Normalt er alle dele fra Zanussi og kan leveres i løbet af 1-3 dage, men der kan være enkelte undtagelser, ved bestilling vil du blive kontraktet for leverings tid. Vis detaljer
  900,00 kr Ekskl. moms 1.125,00 kr Inkl. moms

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Så har du valgt en TRS fra Zanussi, så skal du selvfølgelig også have de knive der passer til det behov du har i dit køkken. Uanset om du skal have skåret tykke eller tynde skiver af frugt og grønt, så kan du få en kniv som passer.

Vores udvalg dækker mange forskellige skæretykkelser på skiverne, og skulle du eventuelt ikke finde den som du har behov for, så er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere som kan hjælpe dig til at finde det rette produkt.

Du kan også læse mere om de forskellige produkter der tilbydes i denne serie, ved at besøge http://www.efs-partner.com/app/cutting-guide/index.php

Normalt er alle dele fra Zanussi og de kan leveres i løbet af 1-3 dage, men der kan være enkelte undtagelser. Ved bestilling vil du blive kontaktet for leverings tid.

1