• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pizzaspade

Når du skal lave en lækker pizza er det ikke helt nok, at du har den rette ovn, du skal også have den rigtige pizzaspade. Om du har valgt den ene eller anden slags pizzaovn, så skal du stadig bruge værktøj til at håndtere din pizza i den varme ovn. Når du skal flytte rundt på, eller tage den færdigbagte pizza ud, så er en pizzaspade et uundværligt redskab.

Pizzaspade eller pizzaskovl?

Nogle kalder også dette værktøj for en pizzaskovl, men i bund og grund er det samme redskab der tales om. Spaden kan fås i både træ og metal, men den i metal er nok den mest brugte. Hos Gastroudstyr har vi pizzaspade i metal fra italienske GI metal og i træ. Vi anbefaler vores kunder af købe dem i metal da de holder længere, er mere praktiske og nemmere at gøre rene, det er pizzaspaderne fra Gi metal vi selv bruger.

Vores fragt koster 89 for en pizzaspade, og det kan være dyrt for mange, derfor har vi også mulighed for at stille en pizzaspade frem som kan hentes hos os i Hillerød, på den måde betaler du ikke for fragten. Fragten er naturligvis gratis på ordre over 1000.-

Vil du spare fragten så send os en email og efter modtaget betaling, sørger vi for at stille den frem så den kan afhentes

Vi sælger også pizzaspader til private, hvor der er 2 års reklamations ret.

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • 32 cm pizzaspade træ

  693,00 kr Ekskl. moms 866,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Børste til pizzaovn

  598,00 kr Ekskl. moms 747,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Reservedelsbørste til AC-SP GI Metal

  439,00 kr Ekskl. moms 548,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Pizza net / Aluminiumsrist

  103,00 kr Ekskl. moms 128,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Pizzaspade Gimetal 30x30

  Normalpris: 695,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 639,00 kr Inkl. moms: 798,75 kr

  Læs mere
 • Pizzaspade Gimetal 33x33

  Normalpris: 699,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 649,00 kr Inkl. moms: 811,25 kr

  Læs mere
 • Pizzasaks Gimetal

  187,00 kr Ekskl. moms 233,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvilken pizzaspade skal jeg vælge

Når pizzaspaden skal vælges, er der flere meninger, og det er op til kunden at bestemme materialet. Nogle sværger til træ og andre til metal. Hos Gastroudstyr.dk anbefaler vi at vælge spaden i metal, men da flere kunder har ytret ønske om en pizzaspade i træ, så har vi selvfølgelig også den i vores sortiment.

Pizzaspaden i metal er efter vores erfaringer den bedste investering, da den ofte holder længere i det travle pizzeria hvor den bruges mange gange i løbet af en dag.

En pizzaspade i metal holder formen, og kan tåle flere slag uden du står og skal anskaffe en ny. Samtidig har du en pizzaspade som er lettere at rengøre og holde pæn i længere tid. Vores træspader er selvfølgelig også i en kvalitet som holder, så i sidste ende er det kundens valg og ønske der bestemmer hvilken spade der investeres i.

Vores italienske metalspader er fra producenten en meter lange, hvilket godt kan være for langt for nogle. Men vi kan selvfølgelig levere i andre længder såfremt det ønskes.

Pizzaspaden i metal kan være med eller uden huller og her er det igen op til kundens ønske og temperament at vælge den som passer bedst.

Vælger du en træspade er spaderne i vores sortiment lavet i mahogni og aluminium, hvilket giver dig en letvægtsspade af god kvalitet.

Hvis jeg har spørgsmål og behøver vejledning

Når der skal vælges en ny spade til din forretning, så kan det være svært at vælge. Uanset hvilket nyt inventar du skal investere i, så skal du have valgt det som fungerer bedst for dig. Skulle du i denne proces have brug for lidt ekstra vejledning, så kan du trygt henvende dig til Gastroudstyr.dk og de erfarne sælgere. Her får du gode råd og en vejledning der ligger mange års erfaring bag.

Skal jeg bruge andet udstyr end en pizzaspade til min pizzaovn

Når du skal stå med mange pizzaer i løbet af en travl dag, så betyder dine redskaber alt. Det skal være let at håndtere, og let at rengøre, så du kan følge alle hygiejneregler på en let og ikke alt for tidskrævende måde.

Hos Gastroudstyr.dk finder du et varieret udvalg af pizzaspader i både træ- og metal, hvor du selv kan være med til at bestemme længde og bredde af spaden.

Derudover har vi også en rive, en børste og en askeopsamler til din pizzaovn. Alt sammen redskaber som hjælper med sikker håndtering af pizza og en lettere rengøring.

Når man har en hektisk hverdag, så skal tingene bare spille og man har brug for redskaber man kan stole på.

Hvad skal jeg gøre for at få det rette redskab til min forretning

For at få den rette pizzaspade eller andet udstyr til pizzaovnen kan du henvende dig til en sælger, som gerne hjælper dig til at finde det rette. Det kan godt være vi ikke lige har den pizzaspade du drømmer om men så skaffer vi den hjem :)

Du kan altid kontakte os på vores email eller telefon for at få råd og vejledning om de produkter vi sælger eller dem du lige står og mangler.

Fordele og ulemper ved en pizzaspade i metal:


+ Den holder længere

+ Er ofte lettere end en træspade

+ nemmere at gøre ren

+ der er huller så melet kan slippe væk

+ kan gøres kortere med en vinkel sliber hvis man ønsker det

- Den koster en del mere end en pizzaspade i træ

Fordele og ulemper ved en pizzaspade i træ:


+ Naturligt træ som er bedre for miljøet

+ Den er ofte billigere end en i metal

- Svær at gøre ren

- tungere

- Den har nemmere ved at tage skade (slå flig mm af den)

1