• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pizzaspader og tilbehør

Når du skal lave en lækker pizza er det ikke helt nok, at du har den rette ovn. Om du har valgt den ene eller anden slags pizzaovn, så skal du stadig bruge værktøj til at håndtere din pizza i den varme ovn. Når du skal flytte rundt på, eller tage den færdigbagte pizza ud, så er pizzaspaden et uundværligt redskab.

Nogle kalder også dette værktøj for en pizzaskovl, men i bund og grund er det samme redskab der tales om. Spaden kan fås i både træ og metal, men den i metal er nok den mest brugte.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Hvilken pizzaspade skal jeg vælge

Når pizzaspaden skal vælges, er der flere meninger, og det er op til kunden at bestemme materialet. Nogle sværger til træ og andre til metal. Hos Gastroudstyr.dk anbefaler vi at vælge spaden i metal, men da flere kunder har ytret ønske om en pizzaspade i træ, så har vi selvfølgelig også den i vores sortiment.

Pizzaspaden i metal er efter vores erfaringer den bedste investering, da den ofte holder længere i det travle pizzeria hvor den bruges mange gange i løbet af en dag.

En pizzaspade i metal holder formen, og kan tåle flere slag uden du står og skal anskaffe en ny. Samtidig har du en pizzaspade som er lettere at rengøre og holde pæn i længere tid. Vores træspader er selvfølgelig også i en kvalitet som holder, så i sidste ende er det kundens valg og ønske der bestemmer hvilken spade der investeres i.

Vores italienske metalspader er fra producenten en meter lange, hvilket godt kan være for langt for nogle. Men vi kan selvfølgelig levere i andre længder såfremt det ønskes.

Pizzaspaden i metal kan være med eller uden huller og her er det igen op til kundens ønske og temperament at vælge den som passer bedst.

Vælger du en træspade er spaderne i vores sortiment lavet i mahogni og aluminium, hvilket giver dig en letvægtsspade af god kvalitet.

Hvis jeg har spørgsmål og behøver vejledning

Når der skal vælges en ny spade til din forretning, så kan det være svært at vælge. Uanset hvilket nyt inventar du skal investere i, så skal du have valgt det som fungerer bedst for dig. Skulle du i denne proces have brug for lidt ekstra vejledning, så kan du trygt henvende dig til Gastroudstyr.dk og de erfarne sælgere. Her får du gode råd og en vejledning der ligger mange års erfaring bag.

Skal jeg bruge andet udstyr end en pizzaspade til min pizzaovn

Når du skal stå med mange pizzaer i løbet af en travl dag, så betyder dine redskaber alt. Det skal være let at håndtere, og let at rengøre, så du kan følge alle hygiejneregler på en let og ikke alt for tidskrævende måde.

Hos Gastroudstyr.dk finder du et varieret udvalg af pizzaspader i både træ- og metal, hvor du selv kan være med til at bestemme længde og bredde af spaden.

Derudover har vi også en rive, en børste og en askeopsamler til din pizzaovn. Alt sammen redskaber som hjælper med sikker håndtering af pizza og en lettere rengøring.

Når man har en hektisk hverdag, så skal tingene bare spille og man har brug for redskaber man kan stole på.

Hvad skal jeg gøre for at få det rette redskab til min forretning

For at få den rette pizzaspade eller andet udstyr til pizzaovnen kan du henvende dig til en sælger, som gerne hjælper dig til at finde det rette.

Derefter kan du på vores webshop finde den spade, rive eller børste du ønsker. Har du specielle ønsker til længden af din spade, skal du huske at skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling – og så er det bare at vente til dine nye redskaber kommer ind ad døren.

1