Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Kategori: Uncategorized

Posted in
Posted in

René Redzepi: Fra Balkan til Nomas konge

René Redzepi er en dansk mesterkok, født i 1977 i Makedonien. Han er kendt for sin avantgarde tilgang til gastronomi, sin forståelse for nordiske ingredienser, og sin passion for at skabe en særlig oplevelse for gæsterne på hans restaurant, Noma. I denne artikel vil vi tage et kig på Redzepis liv, hans karriere, og hans betydning for den moderne gastronomi.

CONTINUE READING René Redzepi: Fra Balkan til Nomas konge 3 min read
Posted in
Posted in

Hvad er storkøkken udstyr? En guide til forskellige typer af professionelt køkkenudstyr

Driver man et storkøkken, så har man brug for nogle specialiserede produkter og udstyr, der hjælper dem med at skabe ens magiske mad. Og det gælder ikke kun i et moderne restaurantkøkken – det gælder også på de fleste andre steder, hvor der tilberedes mad professionelt. Men hvad er præcist det professionelle køkkenudstyr? Og hvordan […]

CONTINUE READING Hvad er storkøkken udstyr? En guide til forskellige typer af professionelt køkkenudstyr 16 min read
Posted in
Posted in

Sælg din “verdenskendte” hjemmelavede lasagne til naboen eller familien henne på hjørnet

Er naboen bare “verdenskendt” for sin lækre lasagne, og er han villig til at sælge dig et fad fyldt med den lækre spise en gang imellem? Så er det nu blevet lovligt for ham at gøre det, uden at skulle have et såkaldt hygiejnebevis. Sådan kan du sælge mad til private Hidtil har private haft […]

CONTINUE READING Sælg din “verdenskendte” hjemmelavede lasagne til naboen eller familien henne på hjørnet 3 min read
Posted in
Posted in

Opbevaring af frisk fisk i restauranter og hos fiskehandleren

Frisk fisk og fiskepålæg er lækker mad, og uden tvivl også sund mad. Men fisk er letfordærveligt og skal derfor opbevares rigtigt. Den friske fisk kan indeholde parasitter (marine rundorme, ikter og bændelorme), der kan overleve, selvom de bliver spist af mennesker.Fisk kan også indeholde fordærvende bakterier og sygdomsbakterier som Listeria monocytogenes og salmonella. Fordærvende bakterier er ikke sundhedsskadelige, men kan betyde, at en […]

CONTINUE READING Opbevaring af frisk fisk i restauranter og hos fiskehandleren 4 min read
Posted in
Posted in

Toiletter i fødevarevirksomheder

Antallet af toiletter på for eksempel en restaurant eller i et pizzeria, kommer an på hvor mange brugere der eventuelt er, eller kan blive. I følge fødevarestyrelsens hjemmeside, hvor man kan finde diverse regler og forordninger, så er der ikke fastlagt noget bestemt antal per m2. Men man installerer toiletter udelukkende efter hvor mange brugere […]

CONTINUE READING Toiletter i fødevarevirksomheder 2 min read
Posted in
Posted in

Levering af fastfood og andre småleverancer via en drone, er det drøm eller virkelighed ?

Har du nogensinde tænkt på, at når din pizza skulle leveres, så kunne det være langt lettere og selvfølgelig også hurtigere, hvis vejen fra Pizzeria til dit hjem kunne forkortes ved at være i lige luftlinje? For når man har bestilt og er sulten, så skulle ordren helst være fremme ved døren for 5 minutter […]

CONTINUE READING Levering af fastfood og andre småleverancer via en drone, er det drøm eller virkelighed ? 4 min read
Posted in
Posted in

Har du overvejet at bruge Facebook i din markedsføring?

Den førende og mest sete måde at reklamere på i dag, er Facebook (www.facebook.com) som har sat nye standarter for kommunikation i dette århundrede. Før i tiden udtænkte man reklamekampagner i for eksempel aviser eller papirreklamer, hvor man fremviste sine varer og for talte hvad de kunne. Eller en restaurant præsenterede sig selv, og reklamen […]

CONTINUE READING Har du overvejet at bruge Facebook i din markedsføring? 3 min read
Posted in
Posted in

En guide til kampagner i din restaurant omkring højtiderne

De travleste tider i en restaurant er ofte omkring højtider som jul, påske og nytår. Disse højtider er en chance for restauranten til at øge salget i forhold til den daglige omsætning. Ved at begynde annonceringen tidligt og dermed få bestillingerne ind hurtigt, så har du god tid til at få forberedt disse specielle kampagner, […]

CONTINUE READING En guide til kampagner i din restaurant omkring højtiderne 4 min read
Posted in
Posted in

Information fra Europa Kommissionen angående fødevarekontaktmaterialer

Når man snakker fødevarer, så er man nødt til også at snakke om de maskiner der tilbereder eller forarbejder, og den indpakning de slutteligt leveres i. Eksempler på disse fødevarekontakt materialer kunne være beholdere til transport af fødevarer, maskiner til fødevareforarbejdning, emballeringsmaterialer, køkkenredskaber og bordservice. Disse skal være lavet i materialer som ikke påvirker forbrugerens […]

CONTINUE READING Information fra Europa Kommissionen angående fødevarekontaktmaterialer 4 min read

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739