Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Kategori: Uncategorized

Posted in
Posted in

Musik i restauranten

Når dørene åbnes og gæsterne begynder at ankomme, så er det tiden til at skabe en eventyrlig stemning for familien, vennerne, ægteparret eller kæresteparret der er på date og ønsker en eventyrlig romantisk aften. Maden skal være veltilberedt og menuen gennemtænkt. Betjeningen af gæsterne skal gå let og uforstyrret så gæsterne føler sig kræset omkring, […]

CONTINUE READING Musik i restauranten 6 min read
Posted in
Posted in

Knock Knock hvem mon står derude og banker på?

Hele fødevarebranchen ved, at man kan få uventede gæster når som helst. Det er bare en del af at køre en restaurant eller en anden fødevareforretning. Men hvad byder man den uventede gæst – Gevalia siger reklamerne – men det er nu nok ikke en kop kaffe de kommer efter. Nej de vil se dig […]

CONTINUE READING Knock Knock hvem mon står derude og banker på? 1 min read
Posted in
Posted in

Hvordan sørger du for at udgifterne ikke løber løbsk

De fleste restaurant og catering ejere spørger sig selv hvordan de skal holde udgifterne nede for i sidste ende at kunne stå med et overskud, hvilket jo er ganske logisk. Har man en forretning skal man jo gerne have sorte tal på bundlinjen. En af de ting som virker som en uoverskuelig og dyr post, […]

CONTINUE READING Hvordan sørger du for at udgifterne ikke løber løbsk 3 min read
Posted in
Posted in

Hvordan laver du en menu som giver overskud på bundlinjen

Når man starter en ny forretning/restaurant, er menukortet en af de vigtigste opgaver du har som chef. Hvad du beslutter dig for at sætte på menukortet, er det som i sidste ende skal give din forretning overskud. Så når der tænkes menu, skal der også tænkes økonomi. Der skal overvejes omkostninger ved diverse retter, råvarer, […]

CONTINUE READING Hvordan laver du en menu som giver overskud på bundlinjen 2 min read
Posted in
Posted in

Fødevareuddannelser i Danmark

Der er mange grene indenfor fødevarebranchen som man kan uddanne sig til, på de danske uddannelsesinstitutioner. Faktisk siger tallene, at antallet er helt oppe på 25 forskellige som er at finde på diverse skoler og diverse niveauer. Uddannelserne uddanner folk til at producere og udvikle fødevarer, tilberede og servere mad og måltider, formidle om mad […]

CONTINUE READING Fødevareuddannelser i Danmark 3 min read
Posted in
Posted in

En pomfrit skal være gylden og sprød, eller skal den?

De fleste elsker deres pomfritter gyldne og sprøde, men det kan snart være slut. I hvert fald hvis det står til EU. Der er nemlig stillet forslag som kommissionen har givet grønt lys til. Forslaget går ud på at nedsætte forekomsten af såkaldt acrylamid i de fødevarer, som 508 millioner EU-borgere hygger sig med. Acrylamid […]

CONTINUE READING En pomfrit skal være gylden og sprød, eller skal den? 1 min read
Posted in
Posted in

Hvor meget skal der på menuen

Et spørgsmål restaurationsejere ofte stiller sig selv er; hvor meget skal jeg sætte på menukortet? Skal der være plads til mange varianter, eller skal jeg gå efter en kortere menuliste tilpasset til min restaurant. Det korte og varierede menukort vil nok være at foretrække. Dette både for kundens og køkkenets skyld, da det er lettere […]

CONTINUE READING Hvor meget skal der på menuen 4 min read

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739