Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Varmeskab til mad

Her kan du se udvalget af varmeskab til mad til det professionelle storkøkken, restauranten, sandwichbaren eller andre steder hvor det vil være en fordel at kunne fremvise sine produkter på en flot og hygiejnisk måde, imens de holdes lune og klar til servering.

En varmemontre bruges ofte steder hvor kunden selv betjener sig i montren eller som udstilling bag en disk hvor personalet betjener. I alle tilfælde kan du med en varmemontre præsentere dine varer/produkter på en flot og indbydende måde.

På denne side kan du se vores store udvalg af varmeskab til mad, er der noget du mangler men vi ikke har så lad os hører fra dig

Dybde
Dybde: 350730
Højde
Højde: 311680
Bredde
Bredde: 3501215
Pris
Pris: 1979 kr.20498 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v26
380v
El
Gas

Køb af Varmeskab til mad

Vi har valgt at samarbejde med producenterne Unis, Igloo og Rollergrill, hvor fællesnævneren er god kvalitet til en fair pris. Alle vores kølemontre er af høj kvalitet, produceret i EU, og overholder selvfølgelig alle europæiske standarder.

I vores varierede udvalg af bordmodeller finder du store og små montrer, montrer i forskellige farver og design og skulle der mangle lige netop den montre du ønsker dig, så er du velkommen til at kontakte vores salgspersonale. Så kan vi sammen finde den løsning, der lige netop passer dit behov og ønsker.

Hvad er et varmeskab til mad?

Du kender sikkert godt et varmeskab fra din lokale slagter, det er den glas dims han har stående med varme frikadeller eller leverpostej. Den er ofte flot med glas sådan du kan se de lækre varmeretter og så er den ofte også i rustfrit stål sådan den er nem at gøre ren og derved mere hygiejnisk.

Hvad temperatur kan et Varmeskab have?

Et typisk varmeskab til mad kan som minimum holde en temperatur på 65, dette skyldtes at 65 grader er den lovmæssige og korrekte minimums temperatur for opbevaring af varme rettet i en længere periode. Det er nemlig efter de 65 grader af baktie væksten hæmmes optimal og dette gør produkterne kan holde sig gode og friske længere end ellers. Ofte fås varmeskabene med en max temperatur på 90 grader.

Skabene af ikke altid præcis temperatur indstilling men ofte, dvs. enten kan det stilles fra 30-90 grader eller også er det i trin 1-2-3-4-5 hvor man så selv skal finde det trin der passer bedst til en.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739