• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

Zanussi
3.525,00 kr Ekskl. moms 4.406,25 kr Inkl. moms

Zanussi Klemgrill Med Rillet Top Og Rillet Bund - 260 mm

Varenummer: 602117

Denne robuste og kompakte toaster er velegnet til at lave toast, panini, opvarmning eller ristning af brød. Den rillede bund og top gør, at du kan forberede brødet på begge sider på én gang.

?
3.525,00 kr Ekskl. moms 4.406,25 kr Inkl. moms
-
+

Er varen på lager, så bestil inden 12.00 i dag og vi sender i dag!

  • Maskinen er på fjernlager og har 1-2 ugers levering

  • 602117

3.525,00 kr Ekskl. moms 4.406,25 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Zanussi panini klemgrill er den helt ideelle toaster for dig, som driver en en grillbar, pølsevogn, caféteria eller en kantine. Denne robuste og kompakte toaster er velegnet til at lave toast, panini, opvarmning eller ristning af brød.

Det er særligt en fordel at benytte denne klemgrill, hvis du ønsker at give brødet den lækre grillsmag, eller hvis du skal lave sandwich. Zanussi panini klemgrillen er fremstillet med en rillet bund og top, så du kan forberede brødet på begge sider på én gang.

Der er plads til flere brød af gangen, så du kan betjene flere kunder af gangen samtidig. Klemgrillen er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør maskinen let at rengøre, så hygiejnen altid er i top. Det betyder samtidig også at klemgrillen er stabil og robust, så den kan holde i mange år frem.

Hos Gastroudstyr.dk er vi glade og stolte af vores samarbejde med det italienske anerkendte brand, nemlig Zanussi. Vi har gennemgået en test og vurderet netop denne klemgrill til at være et af de bedste produkter på markedet i forhold til de høje standarder vi ellers ser på markedet i dag. Dermed er den blevet kategoriseret som det “Bedste” produkt. Det betyder at du ved køb af denne grill får et kvalitetsprodukt, som du betaler en fair pris for.

 

Tekniske specifikationer:

Bredde 260 mm

Dybde 435 mm

Højde 235 mm

Vægt 18 kg

Strømstik 230 Volt

Højde 235
Dybde 435
Længde 260

Specifikationer

Specifikationer

Energimærkning Link Ikke tilgængelig
Højde 235
Dybde 435
Længde 260