• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Rustfrie borde

I det professionelle køkken er indretning og brugervenlighed vigtigt, da det til tider skal gå stærkt. Hygiejnen i køkkenet skal konstant være i top og overholde diverse regler og standarter, hvorfor det samtidig er vigtigt at have en indretning der er let at rengøre.

Det rustfrie bord eller andet inventar er selvfølgelig også fødevaregodkendt, og er derfor det helt rette valg når køkkenet skal indrettes.

Uanset hvilket bord du vælger og har brug for, så kan du ved at vælge rustfrit få nøjagtig det du mangler. Hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg til både det store og det mindre køkken, og skulle du have specielle ønsker så er du velkommen til at henvende dig til en sælger som kan hjælpe dig til at finde det rette for dig.

1 til 12 ud af 90

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Tysk produceret arbejdsbord i fuldsvejset rustfri stål med/uden bagkant samt 2 skuffer. 600-700mm

  7.111,00 kr Ekskl. moms 8.888,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Væghængt hylde til mikroovne i rustfri stål (1,0mm) , produceret i Tyskland

  2.094,00 kr Ekskl. moms 2.617,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Arbejdsbænk i rustfrit stål 'Deluxe' 600 x 600 mm

  1.293,00 kr Ekskl. moms 1.616,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Arbejdsbord i rustfrit stål 'Deluxe' 800 x 600

  1.222,00 kr Ekskl. moms 1.527,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Arbejdsbord i rustfrit stål 'Deluxe' 1000 x 600 mm

  1.406,00 kr Ekskl. moms 1.757,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Arbejdsbord i rustfrit stål 'Deluxe' 1200 x 600 mm

  1.507,00 kr Ekskl. moms 1.883,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Arbejdsbord i rustfrit stål 'Deluxe' 2000 x 600 mm

  2.275,00 kr Ekskl. moms 2.843,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Arbejdsbænk i rustfrit stål 'Deluxe' 1800 x 600 mm

  2.196,00 kr Ekskl. moms 2.745,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Arbejdsbænk i rustfrit stål 'Deluxe' 1600 x 600 mm

  2.107,00 kr Ekskl. moms 2.633,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Arbejdsbord i rustfrit stål 'Deluxe' 1400 x 600 mm

  2.017,00 kr Ekskl. moms 2.521,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bord i rustfri stål (1,0mm) til montering på væg produceret i Tyskland. Dybde 400mm

  2.484,00 kr Ekskl. moms 3.105,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dobbelt bord i rustfri stål (1,0mm) til montering på væg produceret i Tyskland. Dybde 300mm

  2.448,00 kr Ekskl. moms 3.060,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 90

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hvilke fordele har du ved at vælge rustfrit?

Inventar fremstillet i rustfrit stål giver dig rengøringsvenligt inventar, som udover at være stabilt også er særdeles holdbart og holder sig pænt i mange år.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem. De er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter m.m hvor holdbarhed og hygiejne er er af stor betydning.

Det rustfrie bord giver den ønskede bordplads, og mulighed for en indretning der sparer tid og kræfter på den daglige rengøring.

Et moderne storkøkken er en arbejdsplads hvor der ofte er mange mennesker der skal arbejde uden at falde over hinanden, og som alle har travlt. Det kræver en indretning der er fleksibel, og samtidig ikke kræver unødige timer på rengøring og vedligeholdelse. Det er en investering at få indrettet sit køkken korrekt, og med rustfrit inventar har du valgt en løsning der holder mange år ud i fremtiden. En løsning som ikke kræver at du skifter ud i tide og utide fordi et bord tager skade eller ruster.

Hvilke borde kan du finde i vores sortiment ?

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at samarbejde med en tysk producent af rustfri inventar, hvor vi kan få et varieret sortiment og dermed give vore kunder et stort udvalg.

I vores udvalg finder du kvalitetsborde med og uden hylder, med låger og skuffer, og med/uden håndvask.  Alle borde kan desuden stilles i højden, for vi er jo ikke alle lige høje, og den rette arbejdsstilling er vigtig uanset hvor mange timer man skal tilbringe ved bordet.

Bordene er alle i tysk kvalitet og er produceret til at holde til enhver udfordring i det professionelle køkken. Skulle du have specielle ønsker til dit nye stålbord, så finder vi også en løsning på det.

Hvad hvis jeg har et mål på et bord som I ikke har ?

Som tidligere nævnt er vores rustfriborde lavet i Tyskland, her er der altid mulighed for at lave specielle ordre præcis efter kundens mål. Alternativet (og det er der mange der benytter) er at vi sammen med vores indretter får bordet produceret i Danmark hos den lokale smed som er vores samarbejdspartner igennem mange år. Her vil du få en tegning af præcis hvordan bordet skal være og vi ville kunne lave næsten alt hvad kunderne kræver. Det er også her man finder produkter af den bedste kvalitet. På større projekter på Sjælland er det også muligt at få vores smed ud og give et tilbud, komme med ideer og råd til hvordan man bedst kan løse opgaven baseret på hans mangeårige erfaringer. Dette er noget mange kunder ønsker, da man i et moderne storkøkken prøver at benytte hver en centimeter.  Vi kan desværre ikke tilbyde kunder for langt fra hovedstadsområdet denne service, men kan altid hjælpe dem videre og finde telefonnumre og kontakter på dem vi kender i markedet som er seriøse og dygtige. Kort sagt kan vi alt med rustfrie borde, og skulle vi ikke have det du leder efter, kan du altid kontakte os med hvad dine ønsker er.

Når der skal vælges nyt inventar

Når et nyt køkken skal indrettes eller et ældre fornyes så kan det være svært at vælge det rette, men her kan du roligt henvende dig til et firma som Gastroudstyr.dk, da vi har mange års erfaring i at hjælpe vore kunder til at træffe det rette valg.

Inventar til det moderne storkøkken er ofte fremstillet i rustfri stål, og udvalget er stort. Kig rundt i webshoppen og brug eventuelt vores livechat eller ring til en sælger som kan hjælpe dig med at finde det rette.

8