Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Professionel juicepresser

Det er helt sikkert gået op for alle, at frugt er sundt. Det kan spises som det er, men mange elsker at presse frugterne og få en lækker frugtjuice. Både til morgenmaden og til den lille tørst i løbet af dagen.

Vælger man at presse sine frugter, så kan man desuden tilføje diverse grøntsager og krydderier. Ja, faktisk er der ikke mange grænser for fantasien hvis man vil lave en spændende og anderledes juice.

Til at hjælpe med presningen findes mange forskellige juicepressere, både til hjemligt og professionelt brug.

Dybde
Dybde: 310500
Højde
Højde: 3601090
Bredde
Bredde: 210450
Pris
Pris: 939 kr.11865 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v6
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Professionel juicepresser fra Gastroudstyr.dk

 


 

Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med producenterne Santos og SARO

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt maskiner fra Santos og SARO til vores sortiment, og til den professionelle og kræsne bruger. Disse to fabrikanter har begge kvalitetsmaskiner på programmet, og hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg til vore kunder.

Santos er en fransk virksomhed grundlagt i 1954 af André Fouquet som producerer elektrisk udstyr til barer, restauranter, juice barer, kaffebarer og tilbyder 3 forskellige produktlinjer; Friske drikkevarer, madlavning og kaffe.

Oprindeligt leverede virksomheden professionelle kaffekværne og rivejern til oste, men har gennem årene tilføjet andre produkter.

Her mere end 60 år senere fortsætter Santos med at vokse som virksomhed, og den store research og udviklingsafdeling udvikler nye og innovative maskiner til gode for virksomhedens store kundekreds. Produkterne fra Santos er kendte for pålidelighed og for at være robuste i et travlt miljø”

”SARO En tysk virksomhed grundlagt i 1971, som er international spiller på storkøkken og cateringmarkedet. SARO er kendt for kvalitet og tysk grundighed.

SARO leverer udstyr til blandt andet det moderne storkøkken, hoteller, Cateringvirksomheder og til andre gastronomiske virksomheder. Med 46 år på markedet har SARO efterhånden opbygget et renommé som en virksomhed der bygger på kvalitetsvarer og godt samarbejde med forhandlere og kunder”

Hvorfor investere i en professionel juicepresser

Danskerne er blevet mere og mere glade for en friskpresset juice, og nogle udskifter den daglige vitaminpille med et glas lækker juice.

Med en professionel juicepresser er du klar til at opfylde din kundes ønske om et glas friskpresset juice til morgenbuffeten, eller til andre måltider. De kraftige maskiner kan presse juice hele dagen, og tage alt fra æble og bananer til gulerødder.

For ikke nok med at danskerne gerne vil have juice, de vil også gerne have andet end den almindelige appelsin eller æblejuice.

Har du en juicebar, skal du helt sikkert have flere forskellige slags juice til dine kunder, og der stopper kun kreativiteten dig. For juice presses i dag af mange frugter, grøntsager og diverse friske krydderurter.

Vitaminer i diverse råvarer når der skal fremstilles en lækker juice

A-vitamin
(retinol)
Orange og mørkegrønne grøntsager:
mango, jordbær, fersken, broccoli, gulerod, tomat mm.
B1-vitamin
(tiamin)
Findes ofte i bælgfrugter: appelsin, kiwi, mango ærter, linser, purløg, bønner, peberfrugter mm.
B3-vitamin
(Niacin)
Banan, kiwi, fersken, mango, vandmelon, asparges, artiskok, champignon, ærter mm.
B6-vitamin Kiwi, vindruer, mango, vandmelon og banan. Gulerødder, ærter og tomater.
C-vitamin Findes ofte i citrus: appelsin, citron, grape, banan, jordbær og solbær. Blomkål, løg, rosenkål radiser, hvidkål, purløg mm.
E-vitamin Brombær, kiwi, mango, banan og æble. 
Bælgfrugter.
K-vitamin Vindruer.
Broccoli, spinat, blomkål, hvidkål, grønkål mm.

Hvilket variant skal jeg vælge

Der er forskel på ydelse, omdrejninger, skummængde i juicen, hvor store stykker frugt og grønt du kan lægge i juicepressen ad gangen, så det kan være svært at finde den rette maskine.

Hos Gastroudstyr.dk finder du både juicepressere og centrifuger, og uanset hvilken variant du i sidste ende vælger, så er der flere ting du lige skal overveje før du bestemmer dig.

Hvad er mit behov

Hvor stort er mit behov

Hvor meget plads må maskinen bruge i mit køkken

Økonomi

Kapacitet

Har du brug for hjælp til at finde den rette maskine selv efter at have besvaret disse spørgsmål, så står vore sælgere altid klar med gode råd og årelang erfaring. Det er vigtigt at du får den rette maskine, så du bliver glad for den i mange år fremover. Skulle vi imod al forventning ikke have den maskine der vil passer til dig og din forretning, så finder vi også en løsning på det.

 

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 4

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739