Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Bøfvarmer

Disse modeller er specielt godt egnet til varmholdning af bøffer i sovs, saucer og mindre portioner af suppe. Modellerne ligner meget pølsekogerne, men er lidt mindre i størrelsen. Bøfvarmerne fås som bordmodeller og ligner meget pølsekogerne i forhold til opbygning. Bøfvarmeren har et yderkar, som du fylder med vand, og et inderkar hvor du putter den madvare i, som du ønsker at varme. Inderkarret kan nemt tages ud og gøres rent eller vaskes i opvaskemaskinen.Bøfvarmeren fås i tre forskellige størrelser med kapaciteter på tre, fire og seks liter. Der er en bøfvarmer til de fleste kapacitetsbehov, og samtidig er det nemt at finde plads til et af apparaterne i pølsevognen eller grillbaren.
Det er ikke altid nemt at stille alle tilfreds i forhold til varesortimentet, især ikke når pladsen er trang. Men med de små varme-kar har du mulighed for at have plads til flere, og dermed opfylde flere kunders ønsker.

Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bøfvarmeren fås i tre forskellige størrelser med kapaciteter på tre, fire og seks liter. Der er en bøfvarmer til de fleste kapacitetsbehov, og samtidig er det nemt at finde plads til et af apparaterne i pølsevognen eller grillbaren.
Det er ikke altid nemt at stille alle tilfreds i forhold til varesortimentet, især ikke når pladsen er trang. Men med de små varme-kar har du mulighed for at have plads til flere, og dermed opfylde flere kunders ønsker.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739