Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Display Køleskab

Et display køleskab er kendetegnet ved at have en eller flere døre i glas og engang imellem helt op til 4 døre. Man bruger skaber til at vise de varerne man har i butikken og på den måde er skabet med til at skabe mere salg i din butik.

Du kender måske allerede enkelte steder der har et display køleskab, det kunne være hos din lokale brugs eller kiosken nede på hjørnet, der er nemlig også blandt disse steder vi har solgt display køleskabe til.

Når du skal ud og have et nye skab, så er der enkelte ting du skal være opmærksom på, dette har vi lavet en lille guide til som du kan se i videoen under denne tekst. Guiden fortæller dig hvad du skal være opmærksom på når du skal finde et display køleskab der passer til dig og din butik.

Er du til en lidt længere version som der blandt andet svarer på: ”kan mit display køleskab brandes med logo?” – ”hvordan finder jeg det skabe der passer mig bedst?” osv. Så der kan du læse mere om dette.

Vores guide ”sådan vælger du et display køleskab” kan læses under vores produkter i denne kategori.

Er du stadig i tvivl om hvad du skal vælge når du skal have nyt, så kontakt os endelig, vi er at træffe på telefonen mandag til fredag 8.30 – 16.00 og på mail og chat.

Husk at vi på Gastroudstyr.dk altid har 1 års garanti på alle vores produkt, samt gratis kantstens levering af alle display køleskabe.

Dybde
Dybde: 460720
Højde
Højde: 8052023
Bredde
Bredde: 3901880
Pris
Pris: 2323 kr.24119 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v15
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Display Køleskab fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


Her kan du læse vores guide: Sådan vælger du et display køleskab

Her vil vi forsøge at svarer på de mest spurgte spørgsmål vi har modtaget fra vores kunder, som har været i tvivl om hvilket skab ville passe dem bedst. Men lad os starte med lidt basis info omkring produktet.

Som tidligere skrevet et display køleskab et køleskab med en rude i, pga. rude eller ”displayet” kan kunderne se de varer du har til salg og derved lokke til dem til købe mere. Derfor er det heller ikke relevant hvordan skabet set ud, samt hvordan det er belyst.

Det er nemlig vigtigt at dine varer gør sig så godt som muligt for at øge salget. Jeg tror godt vi kender det selv fra når vi er nede i kiosken og åbner køleskabet med mælk eller os, hylderne er små nussede eller slidte og lyset er dårligt, det virker lidt trist og forsømt, selvom om vårene jo er ganske fine. Derfor er det en fordel at skifte det gamle display køleskab ud med noget nyt, eller at gøre det ordentligt fra starten.

Netop derfor anbefaler vi IKKE at købe et brugt display køleskab, med mindre det er i rigtig god stand og er energi venligt.

Valg af display køleskab, hvad størrelse?

Sådan helt praktisk skal du ikke vælge et skab som er stører end det fysisk kan være på sin placering og du skal heller ikke vælge et skab som ikke kan komme ind af døren. Derfor skal du lige måle og checken om der er plads og hvordan du går det et.

Et køleskab af denne klasse er ofte stort og vejer meget, så du skal også tænke i hvordan får det løftet ind, her kan man snakke med en lokal fragtmand eller 3×34 som altid kan hjælpe i disse situationer.

Du kan også tage den billige løsning og spørge nogle venner om de kan hjælpe dig.

Når vi ser på selv størrelsen af dit display køleskab så fås det ofte med 1, 2, 3 eller endda 4 døre.

Det kommer naturligvis an på hvad du har plads til men også hvor meget du skal have i dit display køleskab.

Tager vi f.eks. det her skab fra Scandomestic, så kan man se det er et stort skab og derfor svært at få ind, men på den anden side giver det mulighed for at få en masse varer op og vist til kunderne, give dem et større udvalg og derved større mulighed for et salg.

Så skal du også se på hvor store hylderne er i dit skab.

Til forskel fra f.eks. et flaskekøleskab så har et display køleskab ofte ikke et opgjort mål med hvor mange sodavand eller øldåser der kan være i et skab. Her skal du se på hylderne:

Hvor mange hylder er der?

Hvad er størrelsen på hylder?

Kan jeg evt købe flere hylder til skabet?

Så når du skal finde dit nye skab, skal du altså både se på dine ydre mål, men bestemt også de indre.

I forbindelse med vores salg af disse skabe er vi stødt på forskellige spørgsmål fra vores kunder, her kan du se de ofte stillede spørgsmål vi har fået og vores svar.

Ofte stillede spørgsmål om display køleskabe

Kan jeg sætte klister mærker på skabet (altså brande det)?

Ja som udgangspunkt kan du altid få brandet dit display køleskab med logo klistermærker osv. Det har vi faktisk hjulpet en del firmaer med. Nogle skabe er mere velegnede end andre, f.eks. så har nogle skabe en stor lyskasse i toppen som er perfekt til at indsætte et logo eller andet

Hvad kan jeg køle i mit displaykøleskab?

Det kommer helt an på hvad skabet kan køle ned til. Dvs. der er ikke de samme krav af sundheden om du køler f.eks. ost, mælk eller om du køler sodavand, det kommer helt an på temperaturen på skabet og hvad det tillader.

Skal du f.eks. opbevarer fars, hakket kød fisk osv. så må MAX temperaturen være 2 grader, derfor skal du som minimum vælge et displaykøleskab der går ned på 0/1 grader.

Hvad er lydniveauet på et skab?

Heldigvis er der kommer flere og flere regler, som gør det nemmere for vores kunder at se forskellen på de enkelte skabe både energi massivt men også lydmæssigt. Det er nu standard for næsten alle skabe at de bliver målt i dB inden de sættes på markedet. Ofte til et skab ligger på ca. 45-65 dB, skal det f.eks. stå i et kontorlandskab er det vigtigt det er så lydløst som muligt, hvorimod hvis det skal stå i en travl kiosk så er det måske ikke så vigtigt hvor meget eller hvor lidt det larmer.


Hvor meget strøm bruger et display køleskab?

Det er igennem det sidste år blevet et lovkrav at fortælle købene hvor meget strøm et skab bruger. Dette ser vi ofte når vi skal handle i vores husholdning, og skal have en ny fryser eller andet. Vi kigger på energi label, og det skal vi også gøre her.

Der er nemlig kommet krav om at mere og mere professionelt køleudstyr har en energi label.

Da Glas ikke er godt til at isolere vil man aldrig få et display køleskab som er energi a/b da det ikke kan lade sig gøre med en glasrude i. Ofte ser man de bedre kølere have C eller D i energi klasse.

Hvis vi lige skal se på regnestykket så vil et skab med en energi mærkning D ca. bruge 2 kW om dagen og derved 730 om året. Man siger ofte at 1 kW koster 2 kroner, så et display køleskab med klasse d vil koste:

730kw om året x 2 kroner = 1460 at have om året eller 4 kroner om dagen, så det er ikke den store energi synder.

Kan display køleskabet fås skydedøre?

Det kan det naturligvis, og skydedøre er også super smarte da det er en fordel af bruge når man ikke har så meget plads. På den måde åbner man ikke OP imod sig selv og derved skal gå et skridt tilbage. Så skydedøre på et displaykøleskab kan sagtens lade sig gøre, og er en fordel til mindre butikker.

Er der lys i skabet?

Der er altid lys i et display køleskab. Nogen mere og andre mindre, og ofte eller dvs. på de nye skabe er det ALTID LED. Det er simpelthen for at skabe en så god energi klasse som muligt at man nu benytter sig af LED.

Desuden giver LED lys i ens skab den pæneste præsentation af ens vare der er på hylderne.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739