Dejæltere og røremaskiner til det professionelle storkøkken
En røremaskine er en vigtig del af et storkøkken hvor der bages brød, piskes fløde og røres diverse retter sammen. Med en effektiv industri røremaskine i køkkenet kan du lette det manuelle arbejde en del og dermed spare på dine medarbejdere. De vil helt sikkert sætte pris på den hjælp de kan få ved at have en god og stabil maskine at arbejde med i hverdagen.
Det kendetegner en god røremaskine
En god røremaskine er skabt til et højt arbejdstempo og har ikke noget imod at arbejde hårdt. Uanset om du vælger en Zanussi røremaskine, en Fimar røremaskine eller en Avancine røremaskine så får du en stabil, effektiv og professionel maskine til den daglige hjælp i køkkenet.
Alle 3 mærker har desuden en æltemaskine, som kan vælges såfremt du skal bruge maskinen til dejrøring i for eksempel et pizzeria eller et bageri.
Med en god røre eller æltemaskine er det eneste du skal bekymre dig om, at hælde diverse ingredienser i røreskålen. Du slipper for det hårde manuelle arbejde med at røre dejen eller farsen, eller det store piskearbejde ved at skulle piske en flødeskum.
Uanset om du vælger en røre eller en æltemaskine så kan du få lige den størrelse der passer bedst i dit køkken, da de forskellige maskiner findes helt fra 5 liter og op til omkring 50 liter.
Når du vælger de helt store maskiner er deres motor selvfølgelig tilsvarende større, så de kan klare det ekstra tunge arbejde det er at røre 50 liter dej.
Med de afrundede hjørner og design i rustfri stål, så er vores maskiner samtidig rengøringsvenlige, når det kommer til den daglige rengøring. Du kan desuden få/købe et hygiejnisk plastik dækken til at dække maskinen af med ved endt arbejdsdag.
Skal du bruge hjælp
At finde den rette maskine er ikke altid let, så vore sælgere står naturligvis klar med råd og vejledning, så I sammen kan finde det helt rigtige til din forretning