Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Backbar køleskab

Mangler du en god og effektiv backbar køleskab eller barkøleskab, er du kommet til det rigtige sted. Du kender sikkert en backbar fra når du står i baren og vil se hvad udvalget af flaske øl er, det er nemlig betegnelsen for det køleskab der står bar bartenderen. Deraf navnet backbar, eller backbar køleskab.

Et Backbar fås enten med skydedøre eller almindelige døre med hængsler. De har hver deres udtryk og er dermed en del af oplevelsen eller præsentationen af ens bar. Med dette smarte og stilfulde køleskab kan du vise dine iskolde drikkevarer frem på en præsentabel og indbydende måde for gæster eller kunder i din restaurant, bar eller hotel.

En backbar findes i 3 forskellige størrelsen med 1, 2 eller 3 døre. De findes også i forskellige bredder og højder, sådan den passer ind i de fleste indretninger.

Vores udvalg er fra de danske firmaer scandomestic og tefcold, som er god kvalitet til en yderst fair pris. Vi sælger også hollandske Maxima, men det er klar vores produkter fra de 2 danske firmaer vi sælger flest af.

Under teksten her kan du se vores udvalg af barekøleskab til professionel brug, du kan altid ringe og skrive hvis der er noget du mangler men som vi ikke har.

Dybde
Dybde: 520530
Bredde
Bredde: 9001350
Pris
Pris: 3295 kr.8445 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v3
380v
El
Gas

Kategorier

Hvad er en backbar?

Det smarte navn back bar kommer til sin ret, da back bar køleskabet (som det er) typisk står bag baren på en restaurant, diskotek, hotel eller kantine, hvor der sælges drikkevarer. Back baren er ikke egnet til fødevarer, men mest ideel til drikkevarer, som skal nydes nedkølet. Det kan være en opstilling af specialøl, sodavand, energidrikke, ciders samt andre kolde drikke, som har til formål at friste gæsterne eller kunderne gennem de gennemsigtige låger, samt belysningen i køleskabet.

En back bar trækker vejret fra fronten, og dette har den store fordel at den derved at lukkes helt tæt bagtil, samt i toppen og siderne, den har nemlig ikke brug for stor ventilation. Dette betyder naturligvis også at den køler mindre godt, end så mange andre f.eks. et kølebord, eller et flaskekøleskab, men den har kun til øje at maximere kapaciteten for op bevarelse på så lidt plads som muligt.

En back bar kommer ofte men enten 2 eller 3 døre, er sort og har glasfront, sådan at når man betjener den kan man se hvad der er i baren, og derfor hurtigt og effektive kan give kunderne det de ønsker uden at skulle lede.

Hylderne kan naturligvis sættes i forskellige højde sådan det passer med de sodavand eller øl man nu ønsker at udstille i ens back bar. Ofte siger man at man som hovedregel kan have 3 flasker i højden, dvs. På alle 3 hylder hvis det er en normal 33cl flaske som vi har her hjemme i Danmark.

Der er også lys sådan man kan se hvad der er i baren og derved nemt kan tage det man ønsker. En Back bar er ofte mellem 85 – 95 cm højt sådan den kan komme ind under et bord, eller bar. Dybden er ofte under 60 cm sådan at den ikke rager ud for langt i lokalet og derfor støder man ikke på den, når man går og arbejder ved den. Bredden er ofte mellem 90 cm for en med 2 døre og 135 cm med en som har 3 døre.

Den sælges ofte med skydedøre men fåes også med klassiske hængslet låger, som kan kender det fra ens eget køleskab. Der skal man dog lige tænke sig om mht. Pladsen ved ens arbejdsområde, dørene åbner nemlig udad, sådan at de går ind på området hvor man står, derfor kan befale vi at har man ikke så meget plads, tager man et køleskab med skydedøre, sådan at der ikke er noget der åbner op imod en.


 

Disse virksomheder har også valgt et Backbar køleskab fra Gastroudstyr.dk

 

 


Husk at en back bar KUN er til opbevaring af drikkelse, ikke af fødevarer der er motoren ikke stærk nok, det betyder at den ikke køler nok til f.eks. at holde mælk, ost osv. Korrekt kølet over en længere periode.

Vi ser rigtig mange kunder som bruger skabene til andet end flasker, men som sælger at dette udstyr må vi kun anbefale at det bruges til drikkelse.

Sådan er størrelsen på en backbar køleskab hvis man tager den sc211 fra scandomestic
Sådan er størrelsen på en backbar køleskab hvis man tager den sc211 fra scandomestic

 

Hvilke muligheder er der for en backbar?

Hos Gastroudstyr.dk tilbyder vi i vores sortiment, at du som kunde kan vælge mellem skydelåger og almindelige døre, hvor der f.eks. er alufinish på dørene, for at give et det moderne og eksklusivt look. Den primære forskel gør sig i, hvor meget plads du har i restauranten bag disken eller bag baren på diskoteket, da det kommer til at spille en rolle i forhold til “flowet” i den daglige drift. Et skab med skydedør kræver naturligvis ikke så meget udenoms plads, da lågen blot skubbes til siden i køleskabet. En almindelig dør derimod skal have plads til at kunne blive åbnet. Det kan derfor være en stor fordel, at have målt op eller overvejet hvor den kommende back bar kommer bedst til sin ret.

Her er 4 hovedpunkt ved et barkøleskab
Her er 4 hovedpunkt ved et barkøleskab

Hvem kan bruge et backbar køleskab?

En backbar/barkøleskab er som udgangspunkt konstrueret til at nedkøle drikkevarer til professionelle restauranter, barer, kiosker, hoteller, supermarkeder eller andre steder, hvor man ønsker at vise sit udvalg frem af lækre læskedrikke på en tiltalende måde.

Vi ser i dag flere kaffebarer komme frem i bybilledet, som gerne vil tilbyde deres gæster meget andet end en dejlig varm kaffe. Vi oplever også mange private virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert udvalg af friske og kolde drikkevarer til de varme sommerdage eller generelt som snack-station, for at værne om arbejdsglæden og arbejdsmiljøet i virksomheden.

Fik du alt at vide? eller har du flere spørgsmål?

Vi sidder naturlig klar ved telefonen, chat eller mail hvis der er spørgsmål om vores backbar og barkøleskabe.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739