Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Bain marie og vandbad

Bain marie – se vores udvalg herunder
En bain marie kaldes ofte et vandbad i daglig tale, men den korrekte betegnelse er bain marie.  I det travle køkken har man ofte brug for at kunne holde ting varme til næste servering skal afsted fra køkkenet. I sådanne tilfælde er en bain marie ganske enkelt uundværlig.
Skal saucen for eksempelvis holdes varm er det let at sætte skål eller gryde ned i et tempereret vandbad, så man hele tiden har lun sauce at servere når ordren kommer ind. Man har jo ofte nok at se til i et storkøkken, og gæsterne vil gerne have deres servering inden for rimelig tid. Så at kunne holde diverse retter eller tilbehør lunt på en energirigtig måde, betyder meget for den daglige travlhed.
At bruge en bain marie er let og noget mere energivenligt end at bruge komfuret, eller bruge for eksempel en mikroovn når noget skal holdes varmt eller lunt.
Herunder kan du se vores udvalg af bain marie/vandbade – og bare rolig. Hvis du er tvivl om det mindste står vi klar til at hjælpe. Du ringer blot på 70 60 50 44 – så svarer vi på alle dine spørgsmål vedrørende produkterne her på siden.

Dybde
Dybde: 3387000
Højde
Højde: 243540
Bredde
Bredde: 248690
Pris
Pris: 819 kr.14500 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v9
380v
El5
Gas

Kategorier

 

 


 

 

Disse virksomheder har også valgt en Bain marie og vandbad fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


 

 

Hvilken størrelse Bain Marie skal jeg vælge?

Et vandband / bain marie fås i lige den størrelse som du har brug for i dit køkken, uanset om du har brug for et stort eller et mindre. Hvad det kan bruges til i det moderne storkøkken er faktisk kun op til din fantasi.

Hvilken størrelse du vælger, kan være ud fra om du har brug for lidt eller meget plads og om du evt. har brug for at sætte kantiner ned i vandbadet.

Hvordan fungerer en bain marie?

Vandet i en bain marie kan reguleres efter behov, så man let kan vælge om noget skal holdes varmt eller lunt i for eksempel en buffet. Ved at benytte sig af et vandbad / bain marie kan man lune uden at brænde på, når saucen eller grøntsagerne skal holdes lune til de sidste gæster har fået deres servering.

Materialer og design

Det professionelle vandbad til brug i et storkøkken er produceret i rustfri stål og har armerede varmelegemer. Dette for at undgå overophedning af en tom beholder, samt fuldsvejsede kar med afrundede kanter der gør den daglige rengøring lettere.

Rent praktisk

Rent praktisk fylder man vand i bunden af maskinen op til de 2 mærker, så placerer man kantinerne sådan at du har det ønskede antal de til saucer man evt. ønsker at benytte.
Et vandbad på 1/1 GN vil typisk kunne holde til 6 x 1/6 Kantiner eller 3 x 1/3 Kantiner. Man kan også vælge at have låg på ens kantiner.
Alle vandbad er uden kantiner.

OBS. Et vandbad er ikke en sousvidemaskine, det er det alt for upræcist til, og har desuden ikke det samme isolationsniveau som en Sousvide maskine

Hvad er en bain marie lavet af?

De bain maries Gastroudstyr.dk har valgt at have i det varierede sortiment, er alle fremstillet i rustfri stål.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har en bain marie som ikke ruster, selvom du bruger vand i og omkring dem. De er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter mm. hvor holdbarhed og hygiejne er af afgørende betydning.

Kvaliteten er i højsæde, ligesom brugervenligheden ligger helt i top, selv for den uerfarne bruger.

Alle vores bain marie betjenes let og enkelt på fronten, hvor termostat og afbryder er placeret.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739