Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Stegeplade

Stegeplade er en plade hvor man steger på, hvor man feks på en komfur steger på en pande. Her steger man direkte til overfladen af stegepladen

En stegeplade er noget man kan bruges til meget i det moderne og travle køkken. De kan bruges til alt fra stegning af pølser, over wok mad til burgere, fisk og grøntsager.

Stegepladen kan du få med glat overflade, men også med rillet så du får det klassiske grill look når du for eksempel steger en lækker bøf. Alle vores stegeplader er fremstillet i rustfrit stål. Vi har også stegeplader til gas i mange forskellige størrelser og i mange forskellige kvaliteter.

Her på siden kan du se vores store udvalg af stegeplader, skulle der være en som ikke er en på vores side, eller skulle du have et specielt ønske, er du altid velkommen til at kontakte os.

På stegeplader skal du være obs på om de er til 230v eller 380v og så skal du tænke på effekten, hvis du skal have en sprød overflade som feks i mash burger kræver det en maskine som har en stor effekt og holder godt på varmen.

Dybde
Dybde: 330730
Højde
Højde: 60331
Bredde
Bredde: 3301000
Pris
Pris: 1470 kr.30345 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v7
380v12
El14
Gas7

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Stegeplade fra Gastroudstyr.dk

 

 


Hvilket behov har jeg for en ekstra stegemulighed?

Har du nok plads i dit køkken til at stege og svitse, eller har du ofte brug for lige en plade mere hvor du kan stege den næste bøf. Eller føler du ofte, at dine muligheder er begrænset, da pladsen i dit køkken er mere eller mindre opbrugt.

Ved at anskaffe en stegeplade, eller flere, som kan stå på bordet i stedet for at optage gulvplads, så får du denne ekstra stegemulighed.

Anvendelsen af en stegeplade er let og tilgængelig, og kvaliteten er fuldt ud det samme som anvendte du et komfur.

Hvad er en stegeplade og hvordan anvendes den?

Der er mange anvendelsesmuligheder i en stegeplade, og dermed mange steder den ville passe ind. I en grill ville den kunne anvendes til grillpølsen og burgerbøffen. Da en grill ofte har begrænset plads at give af, er en stegeplade et godt alternativ til at have et stort komfur, da den fylder meget mindre.

I storkøkkenet i restauranter, kantiner eller andre store steder finder stegepladen også plads. Igen er det ofte pladsspørgsmålet der afgør sagen. Der er travlt og der skal mange serveringer igennem på en dag, så den ekstra plads til bøf, fisk, grøntsager eller spejlægget bliver værdsat.

En stegeplade kommer i forskellige størrelser og i kvaliteter. Ser vi først på størrelserne, så vil de ofte være mellem 50-90 cm dybe og i længderne 60-120. Dvs. der er altid en stegeplade der netop lige passer ind i den størrelse du skal bruge. Vores bedst sælgende stegeplader er fra Italienske Wery og Italienske Zanussi. Her er der Fokus på kvalitet og power, sådan de kan følge med i alle salgs restauranter lige meget hvor travlt man har. Han man f.eks. en mindre butik det kunne være et pizzeria, ville en Wery stegeplade i størrelsen 60×60 være en rigtig god løsning. Er man er travlt restaurant, vil man med fordel kunne tage en Zanussi stegeplade i størrelsen 70×80, sådan der er meget stegeplads på overfalden.

Jo større man vælger sin stegeplade jo større el skal den tilsluttes, det ses dog meget sjældent at en stegeplade kommer over 16amp, og derfor kan den passe ind i de fleste butikkers køkken.

Der findes også stegeplader med riller, men det er sjældent vi sælger dem, så er det bedre at tage en grill, i enten gas eller EL, der får man nemlig både de lækre striber men også den gode grillsmag.

En stegeplade er f.eks et must have til et pizzeria eller burger bar til at lave bøfferne til burgeren, og er altid brugbar med en friture som makker

Hvorfor vælge en stegeplade fremfor et kogebord ?

I et tætpakket køkken hvor der skal mange anretninger igennem på kort tid, er der som oftest også godt fyldt op med diverse maskiner og apparater. Derfor ser mange på størrelsen af deres næste anskaffelse, og ikke kun pris og kvalitet.

Da stegepladen fås i flere størrelser, er det ikke noget problem lige at finde den man har plads til. Samtidig har man også muligheden for at pakke pladen væk i et skab, såfremt den ikke skal bruges. Så står den ikke og optager plads for andre redskaber der også skal bruge plads på bordpladen.

Stegeplader varmes hurtigt op, og har en ens varme på hele pladen, så det ikke betyder noget hvor du lægger bøffen. En stegeplade er desuden velegnet til længerevarende brug, og er designet så den er let at rengøre.

På et komfur bruger man også en stegepande dvs du steget på en pande som man kender det, der hjemme fra.

Panden er ofte tynd og derfor skal mister den hurtig varmen, på en stegeplade er overfladen man steger på massiv og ofte over 0,5 cm tyk dvs. den holder bedre på varmen og derfor søger for dit køb bliver stegt og ikke koge.

Hvad skal du overveje før et køb?

Noget af det første du skal overveje før du vælger en ny stegeplade, er dit behov. Er det stort eller lille, og har du overskud af el i dit køkken så du skal vælge en el-tilsluttet. Eller skal du eventuelt overveje om det er en stegeplade tilsluttet gas du skal vælge.

Ud fra det behov du måtte have, kan du vælge en enkelt eller en dobbelt stegeplade.

Dernæst skal du overveje om du helst vil have en glat eller en rille plade, eller om du måske vil have en kombination af begge.

Til sidst er der jo selvfølgelig økonomien; indkøb og pladens forbrug på længere sigt.

Hvad er en kromstegeplade?

Krom er en særlig belægning som kan komme på ens stegeplader, den har 3 fordele.

–   Krom virker som en form for slip let overflade, dette gør at det emne man ikke steger lige så meget i som på en almindelig stegeplade. Dette betyder bedre resultat, men også at man skal bruge mindre olie i ens til beregning.

–   Krom holder længere og mere på varmen. Dvs., når en kromstegeplade først er varm vil den holde sig varm længere end en normal stegeplade. Den er derfor også mere modstandsdygtig når man kommer f.eks. en koldbøf på.

–    En Krom stegeplade ser pænere ud og er nemmere at rengøre.

Hvad der er et minus ved en kromstegeplade er at den er mere sårbar end en normal stegeplade. F.eks. har nogen kokken en tendens til at hakke lidt i kødet, men ens spatels skarpe ende, men det må man ikke her da man så ødelægger den overflade der er på stegepladen. Det er ofte en dårlig vane man skal fralægge sig.

Og så koster en stegeplade i krom naturligvis mere end en normal, men det er noget man tjener hjem så snart man bruger stegepladen.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739