Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Saladette

Der findes mange producenter af saladetter, ofte er de mest solgte saladetter på det danske marked produceret i Kina, dette er fx tilfældet med Coolhead, Zanussi m.m. Så er der saladetter fra Gastrocool som er god italiensk kvalitet og til sidst er der Zanussi, som er absolut topkvalitet. Vi har også saladetter fra combisteel og Coreco.

Vores bedste mærke i saladetter hedder Coreco og er ikke som mange af de andre saladettere lavet i Kina men i Spanien, leder du efter en god kvalitets Saladette er det dette brand du skal have.

Leder du efter en økonomisk Saladette i en god kvalitet, som slår mange af de andre Kina versioner der er der ude, men stadig lavet i Kina, skal du have en Eco Frost Saladette.

En Saladette er ofte en uundværlig del af en grill, restaurant, burgerbar og andre steder hvor salat spiller en stor rolle i madlavning og servering.
Hvad skal man vide før man køber en saladette?
Man skal vide at en saladette ikke har den stærkeste motor, altså den er ikke perfekt til lagerkøleskab eller opbevaring af ens madevarer i længere tid, det motoren og vigtigst blæseren ikke kraftfuld nok til. Den kan altså ikke træde i stedet for et kølebord. En saladette er mere beregnet til en disk der fyldes og tømmes hver dag efter endt arbejde. En saladette er Ideel til at lave sandwich på eller anretter tallerkenerer da den ofte har en grav til råvarer som man kan benytte til toppings.

Du skal du vide at temperaturen på en saladette ofte er mellem +2/4-10 grader sådan den ikke kan opbevarer madvarer i længere tid og slet ikke fisk og fersk kød.

Højde
Højde: 8501075
Bredde
Bredde: 9001365
Pris
Pris: 6085 kr.17334 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v5
380v
El5
Gas

Kategorier

 • Saladette 2 døre fast top

  6,085KREkskl. moms
 • Saladette 1 dør 2 skuffer fast top

  8,641KREkskl. moms
 • Saladette 4 skuffer fast top

  9,727KREkskl. moms
 • Saladette 3 døre fast top

  8,995KREkskl. moms
 • saladette 6 skuffer fasttop

  10,439KREkskl. moms
 • Saladette 2 døre åben top

  7,879KREkskl. moms
 • Saladette 3 døre åben top

  9,294KREkskl. moms
 • Saladette 2 døre med kold grav

  8,768KREkskl. moms
 • Saladette med 3 døre Kold grav

  9,011KREkskl. moms
 • Saladette med 2 døre åben top m. glas

  7,738KREkskl. moms
 • Saladette med grav og granit arbejdsplade 2 døre

  9,633KREkskl. moms
 • Saladette med 3 døre åben top m. glas

  8,533KREkskl. moms

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Saladette fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Hvad er en Saladette?

Med en Saladette kan du opbevare din salat og andre ingredienser på en kølig og hygiejnisk måde, hvor det samtidig er let at komme til produkterne. En Saladette fås i mange forskellige varianter, åbne og lukkede samt med opsats eller ej.

I en delikatesse hvor kunden selv forsyner sig med de lækre ingredienser til en salat, skal du vælge en model med nyseskærm for hygiejnens skyld. Disse selvbetjeningsbarer findes ofte i for eksempel en delikatesseafdeling, eller i en restaurant med salatbar, og kan fås i forskellige størrelser og udformninger. En Saladette er kendetegnet med at have motoren under toppen i bunden, det gør at den ikke fylder så meget. En Saladette med 2 døre er ofte 90 cm bred og en Saladette med 3 døre er ofte 136,5 bred. Dybden er næsten altid standard 70 cm og højden er ofte 85cm.

Fordele ved en Saladette:

Med en Saladette kan du vise dine produkter frem, enten til selvbetjening eller til betjening af personalet, og du har altid et produkt som opbevares hygiejnisk korrekt, samt viser sig selv på den flotteste vis.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med 3 producenter, nemlig Ecofrost, Coreco og Zanussi som alle 3 er kendt for høj kvalitet indenfor køling, Eco frost er en billig standard Saladette, Coreco og Zanussi er det bedste vi har. Zanussi Saladette kommer også med 1 ådr fuld garanti.

Fordelen ved en sådan en maskine også prisen, der er meget for få penge, men vi er heller ikke oppe på kølekvaliteten som vi kender fra et kølebord, som vi også sælger. Her har du meget rigtig og korrektkøling med ventilation, som sagt sidder der kun en lille blæser i maskinen

Udvalget i webshoppen

Udvalget har både enkelte og dobbelte varianter og er produceret i rustfri stål og afrundede kanter så den daglige rengøring gøres så let som muligt.  Flere af modellerne er konstrueret således at de kan arbejde i temperaturer helt op til 42 grader, og selvfølgelig stadig holde råvarerne kølige, og efter diverse regler for opbevaring af kølevarer.

Vores mest solgte saladetter er fra Coreco og Ecofrost som en god kvalitet til en meget fornuftig pris.

Denne type maskine findes i mange forskellige udformninger, men ofte 1, 2 eller 3 døre, så kan der være mulighed for at have skuffer i stedet for døre og toppen kan enten laves som en brønd, som en plade eller i marmor. Alle saladetter har forskellige ting de er gode til alt efter hvad man vælger, derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at finde den rette Saladette til lige netop dit køkken.

Inden du køber skal du vide

Det man også skal være opmærksom på med en Saladette, er at det er en midlertidig beholder/nedkøler og at man ofte skal skifte det man har i sine GN bakker efter 3 timer. Dette er fordi Saladette kun har nedkøling fra bunden og ikke fra toppen også, dette skaber en smule uens nedkøling, og derfor kan der være enkelte steder temperaturen er for høj.

Med sådan en maskine er det meningen at man tager dine i forvejen skåret ingredienser ud af køleskabet og så sætter i den i forvejen nedkølet saladette, sådan den nemmere kan holde en god temperatur. Når der så er gået 3 timer, skifter man så ingredienserne hvis de ikke er blevet solgt.

En saladette har ofte ventileret køl i selve rummet forneden, hvor man typisk har sin opbevaring/lille lager, her vil der altid være is på indersiden af maskinen. Dette syntes at være den måde maskinen køler på. Ved rengøring er det meningen at man slukker maskinen om aftenen, og så næste morgen fjerner vandet fra det nu optøede is, og så gør den ren, tænder den, så man kan sætte sine ingredienser tilbage i maskinen fra køleskabet.

Hvordan skal din næste saladette være?

Du kan se udvalget af vores saladetter på denne her side, det der dog ikke alle saladetter vi har på vores webshop, kun de mest solgte. Vi har engang imellem kunder med specielle ønsker vedr. størrelser og brug, så er det bare at skrive eller ringe til os så skal vi nok finde en løsning der passer sammen.

Når man vælger en  skal man være opmærksom på at der altid vil kommer is på indersider af væggene, det er fordi kølekanalerne ligger inde i væggene, inde i isoleringen. Derfor vil der være is som der så smelter når man ikke bruger maskinen i længere tid, når den er slukket. Det betyder også at isen stille og roligt vil ophobe sig over længerer tid, derfor skal man minimum engang om ugen slukke maskinen og afrime dem, og gøre den helt ren.

Det positive ved en saladette er:

+ God pris, alle kan være med og koster ofte langt mindre end et kølebord.

+ Mange forskellige størrelser, der er både med 2 eller 3 døre, samt skuffer. Så er der med brønd osv osv.

+ Fylder ikke meget da motoren sidder i bunden og ikke ved siden af som på et kølebord.

Det negative ved en saladette er:

– Ikke brug en saldette til længere opbevaring af produkter der skal køles, der er blæseren ikke kraftig nok.

– Skal afrimes engang om ugen (minimum)

Det var alt vi havde samlet af viden omkring saladetter eller om nogen vil kaldt det koldjomfru. Her på siden kan du se vores udvalg og skulle der være en model som du har set men vi ikke har hjælper vi dig meget gerne med at finde den.

Support

Har du brug for hjælp med industrifryseskab eller underkøl? Vores kundesupport er klar til at assistere dig via livechat eller e-mail. Kontakt os i dag for professionel vejledning og løsninger til dine kølebehov.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739