Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Isterningmaskine

En isterningmaskine kan være meget praktisk og tidsbesparende
Flere og flere mennesker begynder at bruge isterningmaskiner. Grunden til dette skyldes at, priserne i de seneste år er røget helt i bund, samtidig med at vi er blevet mere fokuserede på at få kolde drikke i stedet for varme drikke

Isterningmaskinerne er velegnede til brug i barer, restauranter, hoteller og diskoteker mm. hvor man med en isterningmaskine får mulighed for at lave mange isterninger på kort tid. Maskinen kræver tilslutning af vand og afløb, og kan alt efter kapacitet producere mange kilo klare isterninger i døgnet.

Med en isterningmaskine kan du servere isterninger uden luftbobler og med et minimum af mineraler som påvirker smagen. Så uanset om du skal servere en drink eller holde en flaske kold med isterninger, så får du med en isterningmaskine krystalklare isterninger der ser godt ud for øjet og er uden bismag for ganen.

Pris
Pris: 7500 kr.58310 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

 

Disse virksomheder har også valgt en Isterningmaskine fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


 

 

Hvorfor skal jeg investere i en isterningemaskine

Skal du holde fest, eller har du en restaurant hvor der selvfølgelig skal isterninger i glasset når kunden bestiller noget koldt at drikke. Eller har du for eksempel en bar, et diskotek eller andet udskænkningssted, så skal din kunde også have isterninger i glasset.

At skulle stå med isterningebakker i fryseren hvis du bruger mange i løbet af et døgn, er næsten umuligt og samtidig både arbejds- og pladskrævende. Her er isterningemaskinen den som redder dagen, og gør det hele meget lettere. Isterningemaskinerne kan lave mange isterninger i løbet af kort tid, samt isterninger i forskellige former, så du kan have lige nøjagtig den terning du synes ser flottest ud i de drikke du serverer for dine kunder.

I bund og grund handler det om at overveje sit behov. For har du kun brug for isterninger få gange om dagen, så er det måske helt i orden at have et par isterningebakker i fryseren. Men har du et langt større behov i din forretning, så kan du spare både tid, plads og kræfter ved at have en isterningemaskine installeret.

Hvad er en isterningemaskine

En isterningemaskine er et apparat som kan producere mange isterninger i løbet af kort tid. Isterningmaskinen fremstiller isterninger i forskellige størrelser, og med forskellige udseender.

Allerede i 1748 blev den første maskine til at køle/fryse med demonstreret, men opfinderen brugte aldrig maskinen til noget. Derfor regnes isterningmaskinen som blev opfundet i 1805 som den første.

Gennem tiderne blev der bygget og udviklet videre, men ofte brugte man gasser der viste sig at lække og være farlige for de mennesker som brugte og opholdt sig i nærheden af de nye smarte kølemaskiner.

Men i 1930 fandt man så freon, som i dag er brugt i langt de fleste køleapparater.

Producenter som Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med

Vi har et varieret udvalg i professionelle isterningemaskiner, og har valg et samarbejde med Zanussi, Scotsman og SIMAG. Alle producenter som er velkendte verden over for deres kvalitetsprodukter.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonio’s sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Scotsman

Med leverancer til over 300 lande over hele verden kan man  roligt sige at de dedikerede medarbejdere hos Scotsman har fat i forbrugere af enhver type og nationalitet.

Produkterne spænder vidt, lige fra ismaskiner til at placere under bordet til store avancerede systemer, og er udviklede til brug i selv de mest ekstreme miljøer.

Systemer fra Scotsman kan klare lige fra et par kilo til 5 ton på 24 timer, så uanset hvor meget is man skal bruge, så findes der en maskine til det.

Fabrikkerne som producerer de mange forskellige issystemer er lokaliseret i Italien, Kina og USA.  Hver af fabrikkerne har deres eget research og udviklingscenter, for på den måde at kunne imødekomme ønsker fra deres respektive kunder. Dette giver Scotsman en stor fordel og de kan med rette sige, at de har lokalkendskab og viden om de markeder de producerer til.

Med erfaring siden grundlæggelsen i 1950, kan Scotsman via research og innovativ tankegang producere lige det kunderne har brug for. Hvilket selvfølgelig afspejler sig i antallet af maskiner fabrikken har leveret og installeret rundt omkring på kloden.

SIMAG

Hos Simag lægges der vægt på kvalitet og innovativ tænkning, så virksomheden kan fortsætte med at levere isterningemaskiner af høj kvalitet til deres kunder som forventer robuste kvalitetsmaskiner.

Ismaskinerne i sortimentet skal kunne dække behovet i enhver virksomhed, uanset om den er stor eller lille. Så research og udvikling betyder meget for Simag og de ansatte på virksomheden.

Fra hovedkvarteret i Milano, Italien, styres salget af isløsninger til det meste af verden. Asien dækkes dog af kontoret i Singapore.

Med mange forhandlere over hele verden, kan Simag således servicere sine kunder uanset hvor de befinder sig.

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe mig med i forbindelse med et eventuelt køb

Med mange års erfaring indenfor udstyr til det professionelle køkken kan sælgerne hos Gastroudstyr.dk hjælpe og vejlede dig, lige fra overvejelse til køb. Sammen kan I finde den helt rette løsning for din virksomhed, uanset om den er stor eller lille.

Vores isterningemaskiner findes i mange varianter, og kapaciteten på de enkelte maskiner varierer lige fra ganske få kilo isterninger, til rigtig mange kilo. Så vi ved godt, at det kan være lidt af en jungle at finde den rette løsning, men i fællesskab skal vi nok finde den.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739