Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Pizzapresser

Har du et pizzeria, og har en travl hverdag hvor mange pizzaer skal over disken hver dag, så kender du helt sikkert til manglende tid. Men med en pizzapresser kan du spare lidt af den manglende tid.

Pizzapresseren kan forme dine pizzabunde nøjagtig som du gerne vil have dem. Både i størrelse og tykkelse, og med den rette kant. Maskinen kan indstilles helt som det passer bedst for din forretning. Måske du ønsker en tyk kant, måske en tynd men uanset hvad du ønsker, så kan du få lige den form som du ønsker til dine pizzaer.

Fordele ved at have en pizzapresse i dit pizzeria

Først og fremmest sparer du en masse tid når der skal formes pizzabunde til de mange pizzaer du skal have igennem køkkenet hver eneste dag. Samtidig får du ensartede bunde, så du kan regne med størrelse og tykkelse. Når man har travlt, så er enhver måde at spare tid på velkommen.

Tænker man også på økonomi, så er det at have ensartede varer også med til at du lettere kan regne dit forbrug ud, og dermed også din fortjeneste.

Pris
Pris: 27394 kr.32094 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v1
El
Gas

Kategorier

 • Pizzapresser Prisma (2024 model) Pizzapresser Gastroudstyr.dk 7

  Pizzapresser Prisma (2024 model)

  27,394KREkskl. moms
  Tilføj til kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Læs Mere

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Pizzapresser fra Gastroudstyr.dk

 

 


Fordele ved at vælge en pizzapresser til dit pizzeria

 • Når man arbejder på et pizzeria stormes der med bestillinger, og man er derfor ofte begrænset med tid. Det er derfor relevant at investere i en pizzapresser, da du sparer meget tid og udsættes for mindre pres.
 • Du opnår ensartede bunde, hvor størrelse og tykkelse er ens.
 • Økonomisk set med disse ensartede varer vil efterspørgslen og dermed også indkomsten stige.

 

Fordele ved at vælge en pizzapresser i rustfristål

 1. Når pizzapresseren er fremstillet i rustfri stål, er det meget nemt at rengøre og støver yderligere ikke til. Det passer hertil perfekt i storkøkkener, hvor rengøring og hygiejne er yderst væsentligt
 2. Det er med fordel at investere i rustfrit stål, da det dækker over en lang række legeringer, der er både med adskillige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Herunder er fælles for legeringer, at de alle indeholder minimum 12% krom og yderligere som udgangspunkt anvendes, når der er et ønske om forøget korrosionsbestandighed. Der menes, at du har en maskine, der ikke ruster på trods af at pizzapresseren en gang imellem udsættes for vand

Dette gør det hermed oplagt at benytte i storkøkkener, kantiner, restauranter og m.m, hvor holdbarhed og hygiejne er essentielt

Pris på Pizzapresser

Der findes utallige pizzapresser, der laves i forskellige materialer og størrelser. Vælger man det bedste materiale forventes, der også at prisen vil stige, da levetiden på pizzapresseren forlænges. Netop derfor anbefaler vi rustfri pizzapresser, da de kan holde sig over en længere periode med vedligeholdelse.

Værd at vide før du handler

Overvej nedstående ting får du køber en pizzapresse

– Hvad er mit ønsket behov.

– Hvilke størrelser pizzaer sælger jeg i mit pizzeria.

– Hvor meget pladsmangel har jeg i mit køkken, når pizzapresseren skal placeret.

– Energiforbrug/økonomi

Ærlig og erfaren rådgivning i forbindelse med dit køb

Vi Gastroudstyr.dk har som forhandler mange års erfaring med diverse kunder. Dette afspejles i den rådgivning og service du opnår som kunde hos os. Vi ved ligesom vores producenter hvad vores kunder er på udkig efter, og kan derfor finde en fremragende pizzapresser til netop dig.

 

Eventuelt reflekter og skriv ned hvilke krav og funktioner du ønsker maskinen skal besidde, så kan både du og en sælger finde den helt rette løsning for dig og dit storkøkken.

Pizzapresser FAQ

Hvordan ankommer pizzapresseren?

Dem ankommer samlet og skal blot sættes i stikkontakt

Hvad er levetiden på en pizzapresser?

Det handler om hvilket materiale man vælger at købe den i, og om vedligeholdelse herunder, hvor god man er til at rengøre det.

Hvordan er det med hensyn til garanti og leveringstid?

Du har en garanti på den i 1 år og der er forventet leveringstid på 3-4 ugers levering

Inden man vælger at købe sin pizzapresser, skal man overveje adskillige ting, hvilket godt kan være svært og forvirrende. Gastroudstyr.dk står altid klar med vejledning og gode råd, hvor du kan få købt den rette maskine, der passer perfekt til dig og dit pizzeria.

Det er vigtigt for os som forhandler af professionelt udstyr til storkøkkenet, at du som kunde modtager det rette udstyr, som du bliver fornøjet med.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739