Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Buffet disk

Nu har du mulighed for at udstyre dig med den helt ideelle løsning, hvis du ønsker at tilbyde din kunder eller gæster forskellige friske og kolde retter i buffeten. Det kan være særlig aktuelt for dig, som driver en restaurant, café eller anden form for spisested, hvor dine gæster selv kan vælge og sammensætte deres mad. Køledisken kan også være benyttes til at kunderne selv kan blande sin egen bland-selv-salat eller byg-selv-burger.  Vi har samlet et udvalg af fantastiske, effektive og kapacitetshøje buffet kølediske fra nogle af de førende producenter fra Europa.
Hos Gastroudstyr kan du vælge mellem forskellige modeller med forskellige kapacitetsmuligheder. De fleste af vores modeller af buffetdiske er udstyret med et digitalt termometer, så du kan se og justere temperaturen efter dine præferencer

Dybde
Dybde: 650900
Højde
Højde: 8701288
Bredde
Bredde: 02150
Pris
Pris: 10613 kr.23356 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v1
380v
El1
Gas

Stort udvalg af buffet diske

Vi har gennem årene nøje udvalgt de bedste og mest stabile buffet diske til din café eller restaurant. Vi sætter en stor ære i vores sortiment, hvorfor vi gør os særligt umage med at teste og udvælge de produkter, vi mener giver de bedste kvaliteter og muligheder for vores kunder. Derfor finder du kun de bedste og mest innovative produkter på shoppen her. Vi har kategoriseret vores buffet diske efter “god”, “bedre” og “bedst”, da alle buffet diske og andet professionelt køkkenudstyr er vurderet efter høje krav og standarder.

Når du køber din buffet disk hos Gastroudstyr er du garanteret et års garanti. Herudover findes der et bredt sortiment af muligheder for gastrobakker eller andet tilbehør, der giver dig mulighed for at få den optimale løsning til din restaurant.

Skarpe priser på buffet diske af høj kvalitet

Uanset hvilken buffet disk du vælger ud fra vores brede sortiment, vil du opleve, at der er kræset om et ergonomisk design, kun anvendt kvalitetsmaterialer der er langtidsholdbare, samt at de er lette at rengøre og vedligeholde. Det tror vi på er det ideelle for det professionelle køkken.

Hos Gastroudstyr har vi en klar mission om at skabe en gennemsigtig og enkel prisstruktur for alle vores produkter og løsninger. Vi har derfor opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ud fra alle vores produkter, hvor ALT er inkluderet. Prisen du ser ud fra vores produkter indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil fra bestilling til levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos Gastroudstyr. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Har du brug for hjælp til at finde den rette buffetdisk til dit køkken?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål. Vi er til for at hjælpe dig, så du får en løsning, der er holdbar og let at vedligeholde i mange år frem. Du kan kontakte os på: tlf. +45 70 60 50 44 eller skrive til os direkte pr. mail [email protected]

Vi glæder os til forhåbentligt at høre fra dig.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739