Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Crepeplader og vaffeljern

Vaffeljern og crepeplader bruges i det professionelle køkken til blandt andet desserter. Men også den travle isbar har brug vafler til deres lækre is.

En restaurant med crepes på menukortet kan med en professionel crepeplade selv producere de lækreste crepes. Som ved brug af en crepeplade altid har samme størrelse og kvalitet.

Crepepladen og vaffeljernet er let at betjene for køkkenpersonalet, og er let at rengøre efter daglig brug.

Dybde
Dybde: 310500
Højde
Højde: 200290
Bredde
Bredde: 255860
Pris
Pris: 958 kr.10391 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v31
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

 

Disse virksomheder har også valgt en Crepeplader og vaffeljern fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


 

 

Materialer

Plade og vaffeljern er lavet i støbejern og rustfri stål. Pænt at se på og let at rengøre.

Apparater fremstillet i rustfrit stål giver dig rengøringsvenlige maskiner, som udover at være stabile også er særdeles holdbare og holder sig pæne i mange år.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har en maskine som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring den. Det er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter m.m hvor holdbarhed og hygiejne er er af stor betydning.

Støbejern er en legering af jernkulstof og silicium. Det er et materiale, der siden 1700-tallet har været brugt til konstruktionsformål og til udsmykning. Ved korrekt styring af legeringens sammensætning og af støbeprocessen kan støbejern fremstilles med meget forskellige egenskaber.

Man skelner normalt mellem tre hovedtyper af støbejern:

  • Gråt støbejern, der er let at støbe og bearbejde. Her udskilles kulstof som grafitflager. Det har styrke svarende til aluminiumlegeringer, men er sprødt.
  • SG-jern (støbejern med kuglegrafit). Her findes grafitten udskilt i form af kugler. Materialet har egenskaber (styrke og duktilitet) som stål, men er væsentligt lettere at støbe end stål.
  • Hvidt støbejern. Her er kulstof bundet i form af karbider, typisk cementit (Fe3C). Hvidt støbejern er meget hårdt og særdeles vanskeligt at bearbejde, men det har fremragende slidstyrke.

Hvorfor anskaffe et vaffeljern eller en crepeplade

Hvis du i din forretning serverer crepes eller vafler, så har du ofte brug for at kunne producere i en vis fart så kunderne ikke skal vente for længe.

At lave crepes på en crepeplade er langt lettere at styre, end på en gammeldags pande. Du får et ensartet produkt, der er let og hurtig at lave.

Producenter

Hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg af crepeplader og vaffeljern, men finder du ikke lige den du søger, så henvend dig og vi prøver om vi ikke kan finde den rette løsning for dig.

Diamond – kvalitetsprodukter til en fair pris

Vi har valgt at samarbejde med Diamond, som er velkendt på markedet for kvalitetsprodukter til en fair pris.

Diamond er et firma som siden 1985 har spillet en stadig større rolle på cateringmarkedet. De leverer alt fra vaskemaskiner til inventar og kaffemaskiner. Firmaet har forhandlere i mere end 50 lande verden over, og har med deres erfaring udviklet udstyr til de professionelle, for som de siger; vi skal gøre dit arbejde lettere og samtidig øge produktiviteten, til den lavest mulige pris.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget.

Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre vaffeljern eller crepeplader end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739