Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Moretti Forni

Moretti Forni har i mere end 60 år været en af de førende indenfor produktion af kommercielle gas- og el dækovne.

Helt tilbage i 1946 begyndte visionæren Placido Moretti at lytte til sine kunder og deres behov. Dette er fortsat gennem tiden, og i dag hvor virksomheden stadig har familieejerskab, er det stadig det punkt der ligger højest på dagsordenen.

I tresserne begyndte Moretti at producere elektriske dækovne som de første i Italien. I dag består firmaet af 3 divisioner der hver især er førende på deres felter. Via innovativ tænkning og en effektiv styring af udgifter kan Moretti Forni i dag producere dækovne som involverer alle 3 divisioner, og giver deres kunder kvalitetsovne.

Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Firmaet leverer i dag et varieret udvalg til pizzeriaer, bagerier og restaurationsbranchen, som produceres i deres produktion på over 10000m2, af mere end 100 mand som dækker alle produktionens faser, lige fra en god idé til levering af et produkt til kunden.

Effektivitet, sikkerhed, innovation og funktionalitet er standarter som virksomheden producerer efter.

I dag regnes Moretti Forni som en af verdens førende, hvis ikke den førende, producent indenfor højteknologiske pizza dækovne.

Sortiment – Neapolis

I sortimentet finder du flere forskellige linjer der hver især dækker kundernes behov for pizzaovne af enhver art og udseende.

Moretti producerer for eksempel den kraftigst ydende pizzaovn på markedet (Neapolis), som ligner en mere gammeldags stenovn, men er elektrisk.

Med en Neapolis pizzaovn kan du bage en pizza på under 1 minut på grund af den høje ydelse du får med denne ovn. Ovnen er produceret med ydelse og sikkerhed for øje, så du får en yderst effektiv og sikker ovn med en Neapolis ovn i køkkenet.

Neapolis ovnen ligner godt nok en stenovn, men den er elektrisk og styres elektronisk.

Ovnen kan varmes helt op til 510 grader, hvilket til fulde opfylder alle krav til en god og kraftig pizzaovn.

Producenten Moretti Forni har gennem mange år studeret traditionerne omkring Neapolitan pizzaen, og har med udviklingen af denne ovn skabt et næsten u-undværligt redskab for den travle pizzabager.  De mange års erfaring som Moretti har samlet, viser sig her og ender ud i et produkt som kvalitetsmæssigt ikke bliver bedre. Med denne pizzaovn har du et monster i køkkenet, der hver gang giver dig et flot resultat.

For at nå arbejdstemperatur behøver du kun 1 time og 45 minutter, og så kan du bage pizza i massevis, hurtigt og effektivt. Ikke nok med at ovnen bager hurtigt og effektivt, den er også miljøvenlig. Neapolis 6 bruger nemlig kun 6,5kW i timen, og på den tid kan du nå at bage mere end 200 pizzaer.

Ovnen er produceret i absolut topkvalitet, med materialer som giver den en flot finish og et indbydende udseende. Den ikke bare ser godt ud, den er også yderst effektiv og hjælper dig med at spare på energien.

Udover den lækre Neapolis dækovn, så er det muligt at finde bælteovne i Morettis sortiment, hvis sådan en bedre passer til dit behov.

Moretti Forni har udover pizzaovne, også ovne til bageren som sætter pris på kvalitet

Gastroudstyr.dk

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at have de flotte og imponerende dækovne Neapolis 6 og 9 i sortimentet, hvilket vi er sikre på at vores kunder vil værdsætte.

Har du brug for hjælp eller vejledning til at finde den rette pizzaovn, uanset hvilket mærke eller model, så er du mere end velkommen til at henvende dig til en af vores sælgere. Enten via live chat på hjemmesiden, eller per telefon 70605044 (kundeservice)

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739