-
Pålægsmaskine 350 mm Skråtstillet Med Teflonbelægning – 230 V
30,030.00 kr.19,950.00 kr. Ekskl. momsSPAR 10,080.00 kr. -
Zanussi Automatisk Pålægsmaskine 300 mm Skråtstillet – 230 V
41,685.00 kr.28,275.00 kr. Ekskl. momsSPAR 13,410.00 kr. -
Zanussi Gearmotor Pålægsmaskine 300 mm Lige – 230 V
24,570.00 kr.16,050.00 kr. Ekskl. momsSPAR 8,520.00 kr. -
Zanussi Gearmotor Pålægsmaskine 350 mm Lige – 400 V
32,130.00 kr.21,450.00 kr. Ekskl. momsSPAR 10,680.00 kr.
Hvad er maskinerne lavet af og hvad betyder det for mig
Vores professionelle pålægsmaskiner er lavet af anodiseret aluminium, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere.
Anodisering er én af de mest benyttede overfladebehandlinger af aluminiumsprofiler, og anvendes blandt andet for at skabe; øget korrosionsbestandighed, en smudsafvisende overflade, en dekorativ overflade eller en overflade med elektrisk isolerende belægning.
Samtidig kan maskinerne let skilles ad så man let kommer til selv de mindste dele.
Anodisering/ Aluksering/ Eloxering
Er tre betegnelser for den samme overfladebehandling af aluminium, hvor man tilføjer aluminiumsoverfladen nye egenskaber, som er beskyttende og dekorative.
Den rå aluminiumsoverflade er i sig selv meget blød og modtagelig overfor korrosion fra den atmosfæriske luft. Ubehandlet aluminium bliver glansløst og gråt med tiden, hvorimod en anodiseret overflade bevarer udseendet i mange år – stort set uden vedligeholdelse.
Formålet med anodisering er derfor:
1. At forbedre korrosionsbestandigheden.
2. At gøre overfladen hård og derved øge modstanden mod mekanisk slid.
3. At skabe en elektrisk isolerende overflade.
4. At frembringe en dekorativ overflade (eks. indfarvning).
Anodisering af aluminium er en elektrokemisk proces, hvor man forøger tykkelsen af det naturlige, gennemsigtige oxidlag, hvorved der dannes et porøst oxidlag som en integreret del af aluminiumets overflade.
Anodisering af maskinens aluminiumsdele betyder at du har lettere ved at holde din maskine ren. Du har også en pålægsmaskine som holder sig pæn længe, da behandlingen beskytter mod ridser og misfarvninger.
Hvad skal jeg overveje før jeg vælger min pålægsmaskine
Inden du investerer i en professionel pålægsmaskine, skal du overveje hvilket behov du har i din virksomhed. Skal der skæres mange pålægsskiver i løbet af en dag, eller skæres mange fine skiver af for eksempel frugt, grønt, ost eller kød.
Dit behov betyder meget når du skal vælge størrelse og effektivitet. Når du bestemmer dig til at have en professionel pålægsmaskine i dit køkken, får du en rigtig arbejdshest som kan hjælpe dig med at spare tid når der skal forberedes den næste store servering, eller buffeten skal fyldes op med flotte skiver som kan arrangeres pænt og appetitligt.
Da der i det moderne storkøkken i dag er mange maskiner, som ofte kører på samme tid, skal du også tænke på hvor støjende din nye maskine må være.
-Støj
-Størrelse – kapacitet
-Sikkerhed
-Energiforbrug
-Hvilke skiver har jeg brug for, og hvilke er tilgængelige til de forskellige modeller
-Slibning af skiven – skal du selv sørge for dette, eller er det indbygget i maskinen
God kundeservice og ærlig rådgivning
Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.
Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre pålægsmaskiner end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.