Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Professionel pålægsmaskine

En professionel pålægsmaskine er uundværlig i et moderne storkøkken uanset om det er en restaurant, en café, et institutionskøkken eller andre serveringssteder.  At kunne skære pålæg flot og ens betyder meget for den efterfølgende anretning, da en kunde ofte bedømmer med øjet først. Ydermere kan en professionel pålægsmaskine skærer meget andet end pålæg, fx: grønt, frugt eller ost.

Skal der skæres pålæg til frokostbuffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Skal der skæres pålæg til frokostbuffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Derfor er det næsten uundværligt med en god, skarp og driftssikker pålægsmaskine i det moderne storkøkken.
Samtidig er det godt at have en pålægsmaskine som ikke er alt for besværlig at gøre ren efter brug. Derfor er afrundede og helsvejsede hjørner vigtigt når der skal vælges den helt rigtige maskine.

Vi har pålægsmaskine fra Zanussi, Diamond og Maxima.

Vores bedste er fra Zanussi eller Diamond, hvor pålægsmaskiner fra Maxima er i den billige ende, men stadig i en kvalitet vi kan stå inde for

Dybde
Dybde: 520750
Højde
Højde: 480590
Bredde
Bredde: 680770
Pris
Pris: 2257 kr.41685 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Professionel pålægsmaskine fra Gastroudstyr.dk

 


 

 

Hvad er maskinerne lavet af og hvad betyder det for mig

Vores professionelle pålægsmaskiner er lavet af anodiseret aluminium, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere.
Anodisering er én af de mest benyttede overfladebehandlinger af aluminiumsprofiler, og anvendes blandt andet for at skabe; øget korrosionsbestandighed, en smudsafvisende overflade, en dekorativ overflade eller en overflade med elektrisk isolerende belægning.
Samtidig kan maskinerne let skilles ad så man let kommer til selv de mindste dele.

Anodisering/ Aluksering/ Eloxering

Er tre betegnelser for den samme overfladebehandling af aluminium, hvor man tilføjer aluminiumsoverfladen nye egenskaber, som er beskyttende og dekorative.

Den rå aluminiumsoverflade er i sig selv meget blød og modtagelig overfor korrosion fra den atmosfæriske luft. Ubehandlet aluminium bliver glansløst og gråt med tiden, hvorimod en anodiseret overflade bevarer udseendet i mange år – stort set uden vedligeholdelse.
Formålet med anodisering er derfor:

1. At forbedre korrosionsbestandigheden.
2. At gøre overfladen hård og derved øge modstanden mod mekanisk slid.
3. At skabe en elektrisk isolerende overflade.
4. At frembringe en dekorativ overflade (eks. indfarvning).

Anodisering af aluminium er en elektrokemisk proces, hvor man forøger tykkelsen af det naturlige, gennemsigtige oxidlag, hvorved der dannes et porøst oxidlag som en integreret del af aluminiumets overflade.

Anodisering af maskinens aluminiumsdele betyder at du har lettere ved at holde din maskine ren. Du har også en pålægsmaskine som holder sig pæn længe, da behandlingen beskytter mod ridser og misfarvninger.

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger min pålægsmaskine

Inden du investerer i en professionel pålægsmaskine, skal du overveje hvilket behov du har i din virksomhed. Skal der skæres mange pålægsskiver i løbet af en dag, eller skæres mange fine skiver af for eksempel frugt, grønt, ost eller kød.

Dit behov betyder meget når du skal vælge størrelse og effektivitet. Når du bestemmer dig til at have en professionel pålægsmaskine i dit køkken, får du en rigtig arbejdshest som kan hjælpe dig med at spare tid når der skal forberedes den næste store servering, eller buffeten skal fyldes op med flotte skiver som kan arrangeres pænt og appetitligt.

Da der i det moderne storkøkken i dag er mange maskiner, som ofte kører på samme tid, skal du også tænke på hvor støjende din nye maskine må være.

-Støj

-Størrelse – kapacitet

-Sikkerhed

-Energiforbrug

-Hvilke skiver har jeg brug for, og hvilke er tilgængelige til de forskellige modeller

-Slibning af skiven – skal du selv sørge for dette, eller er det indbygget i maskinen

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739