Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Diverse dejbehandling

Opgrader din forretnings dejbehandling med vores udvalg af effektive maskiner. Vores bollemaskiner og dejskæremaskiner er designet til at gøre arbejdsgangen mere effektiv og produktiv. Med en bollemaskine kan du nemt og hurtigt forme perfekte boller, mens en dejskæremaskine gør det nemt at skære og portionere dej. Disse maskiner sparer tid og sikrer en ensartet kvalitet i dit produkt. Uanset om du driver en bager, café eller restaurant, kan vores maskiner hjælpe med at øge produktiviteten og levere den bedste dejbehandling.

Dybde
Dybde: 51540
Højde
Højde: 75780
Bredde
Bredde: 51350
Pris
Pris: 19995 kr.58093 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v2
380v1
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Diverse dejbehandling fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Generelt Information

En bollemaskine er en uundværlig maskine til at skære og forme boller hurtigt og effektivt. Med en bollemaskine kan du sikre ensartede og perfekt formede boller hver gang, hvilket er vigtigt for at opretholde en høj standard i dit køkken eller bageri. Denne maskine sparer dig tid og besvær med manuelt arbejde og sikrer, at dine boller altid har den samme størrelse.

Hvis du er en pizzabager, er det afgørende at have ensartede dejportioner til at lave pizzaer. En dejskæremaskine er den ideelle løsning, da den skærer dejen ud i ensartede boller, hvilket sikrer, at du altid har den samme mængde dej til hver pizza.

Hos os kan vores erfarne sælgere hjælpe dig med at finde den rette maskine til dine behov. Vi kan give dig rådgivning og vejledning, så du kan træffe den bedste beslutning og optimere din dejbehandling i din forretning.

En bollemaskine bruges til at skære og forme dine boller hurtigt. Med en maskine til at klare det hårde og trælse arbejde får du bolledejen hurtigt delt og altid i ens stykker, så bollerne får den samme størrelse dag efter dag.

Moderne køkken

I det moderne køkken eller i bageriet er der ofte meget travlt, men man vil stadig gerne have en vis og høj standard af sine produkter. Så vælger man at investere i en bollemaskine sparer man ofte både tid og ærgrelser over uens produkter.

Hvis du er pizzabager og skal lave mange pizzaer er det vigtigt at man får den samme størrelse hver gang. Til dette kan man vælge at have en dejskæremaskine som deler/skærer dejen ud i ens boller, så man har samme mængde dej hver gang.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739