Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Kølerum

Her på siden kan du se vores udvalg af kølerum. Vi samarbejder med det hollandske firma Combisteel når det kommer til kølerum, og det har vi gjort de sidste 6 år. Det er et samarbejde vi har og stadig er, rigtig glade for fordi vi endnu ikke har fundet en anden producent som kan levere samme gode kvalitet til så lave priser

Hos Gastroudstyr finder du både mindre og større kølerum til både caféer, restauranter, en bager eller til den større kantine. Vi har gennem de sidste mange år skræddersyet og hjulpet professionelle virksomheder med at skabe et kølerum, der matcher deres ønsker, behov og budget.

Hvilket kølerum skal jeg vælge?

På vore shop finder du derfor kølerum i forskellige størrelser, så de kan tilpasses efter dit behov for køl af mejeriprodukter, kød, vin, blomster og andre varer. Er du ikke helt sikker på hvilket kølerum der passer dig til og din butik kan du altid sende os en mail eller blot ringe til vores kundeservice så skal vi nok hjælpe dig. Vi sælger dog KUN plugin kølerum med motoren placeret på siden af rummet, skal du have et andet rum kan du ikke købe det hos os, men vi kan nemt finde en god samarbejdspartner til dig blandt vores venner i branchen.

Dybde
Dybde: 15003000
Bredde
Bredde: 15002700
Pris
Pris: 29773 kr.52886 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v18
380v
El
Gas

Kategorier

 • Kølerum 1500x1500x2200 Combisteel

  30,323KREkskl. moms
 • Kølerum 1500x1800x2200 Combisteel

  29,773KREkskl. moms
 • Kølerum 1800x1800x2200 Combisteel

  31,124KREkskl. moms
 • Kølerum 1500x2100x2200 Combisteel

  30,952KREkskl. moms
 • Kølerum 1800x2100x2200 Combisteel

  33,138KREkskl. moms
 • Kølerum 1800x2400x2200 Combisteel

  34,306KREkskl. moms
 • Kølerum 2100x2100x2200 Combisteel

  34,564KREkskl. moms
 • Kølerum 2100x2400x2200 Combisteel

  39,941KREkskl. moms
 • Kølerum 21000x2700x2200 Combisteel

  41,335KREkskl. moms
 • Kølerum 2100x3000x2200 Combisteel

  48,224KREkskl. moms
 • Kølerum 2400x2100x2200 Combisteel

  40,005KREkskl. moms
 • Kølerum 2400x2400x2200 Combisteel

  40,336KREkskl. moms

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Kølerum fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Stort udvalg af kølerum

Hos Gastroudstyr.dk har vi stor erfaring med at hjælpe restaurationsbranchen, hotelbranchen og generelt storkøkkener med regulerbare temperaturløsninger. Herunder kølerum i mange forskellige varianter, mærker og størrelser. Det betyder, at du med garanti kan finde en løsning til dit aktuelle behov hos os.

Vi har nøje udvalgt alle vores produkter efter høje kvalitetskrav. Det betyder, at du som udgangspunkt, uanset hvilken model du vælger, er garanteret et kølerum af høj kvalitet. Vi har derfor kategoriseret produkterne efter i 3 ratings – “God”, “Bedre” og “Bedst”.

Her kan du forvente, af kølerum af kategorien “God”, at du får meget værdi og kvalitet for pengene. Ved at vælge et kølerum i kategorien “Bedst” får du den højeste kvalitet og det bedste produkt på markedet.

Vi har kølerum fra Combisteel, men vi har også kølerum fra Zanussi og Scotsman.

Hvad er et kølerum?

Et kølerum er i virkeligheden et stort køleskab, hvor du næsten selv kan vælge størrelse i bredden og dybden. Fordelen er at du har et stort rum i stedet for et lille køleskab. Dvs. du har kan rigtige mange madvarer inde i selve rummet. Inde i kølerummet kan du så enten have hunde eller reoler til opbevaring af dine madvarer. På den måde har du en super effektiv og optimeret løsning hvor du får rigtig meget køleplads for meget få penge. Sammenligner vi med et køleskab så kan der f.eks. være samme kølekapacitet i et 180×180 rum som der kan være i 10 dobbelte køleskabe. Her er der også kun 1 motor dvs. den er meget strøm besparende i forhold til 10 køleskabe.

Et kølerum er altså et modul opbygget rum at isolerede vægge hvor man placerer den motor på siden, sådan at kølerummets indhold kan blive nedkølet.

Fordelene med et kølerum er:

– Mulighed for at lave et rum der næsten altid passer i størrelsen

– Opsætning på 2-3 timer alt efter forholdene.

– Meget plads til opbevaring

– Stor strømbesparelse i forhold til flere køleskabe

Der er flere fordele ved at vælge et kølerum til opbevaring af fødevarer, blomster eller vin. En af de helt store fordele ved at vælge et kølerum frem for et køleskab er, at du får et langt større rum med fantastiske indretningsmuligheder.

Vi har udvalgt et sortiment af kølerum, hvor der er god isolering. Med de strømpriser vi har i Danmark, kan det godt betale sig at investere i et kølerum med en god isolering. Det betyder blandt andet, at du har et mere energieffektivt og energibesparende kølerum.

Her kan du typisk vælge imellem 70 mm., 80 mm. eller 100 mm. isolering i kølerummene. Jo bedre og tykkere isolering du har i dit kølerum, jo bedre energiforbrug vil du opleve.

Ved at vælge et færdigt kølerum får du det hele samlet med bund, loft og sidepaneler. Det er let at installere og giver plads til, at du kan indrette kølerummet med et smart reolsystem.

Kølerum til lager og catering

Hvis du enten driver en bager, catering eller andet storkøkken, hvor du overvejer at investere i et nyt kølerum, er du kommet det helt rette sted hen. Vi har en række forskellige muligheder for kølerum, der er egnet til restauranter til deres madvarer, blomsterhandlere der skal have kølet sine blomster eller en bager der har behov for et kølerum til sine kager og brød. Det er ideelt med et kølerum for at holde sine fødevarer, blomster eller vine friske med den helt rette temperatur

Det er ideelt med et kølerum til restaurationsbranchen, catering eller generelt, hvis du har et behov for at handle ind i større mængder af mad med mere. På denne måde har du en effektiv opbevaringsløsning, som gør din hverdag mere enkel og smart.

Installation af rummet

Du skal ikke selve sætte kølerummet op hvis du syntes det er uoverskueligt, det kan vi nemlig gøre for dig.

Prisen kommer an på størrelse af rum, hvad slags motor der er til, samt hvor det skal leveres til.

F.eks. koster en installation i gennemsnit 3500.- + moms for København og f.eks. 5000.- for installations i f.eks. Aarhus. Man kan naturligvis sparer en masse penge på installationen ved at gøre det selv. Der er en god guide med, men det kræver også en smule teknisk snilde når det kommer til installationen af selve motoren.

Normalt tager det 2-4 timer at sætte et kølerum op og vi kommer 2 mand ud.

Det kræver at i har plads både på stedet hvor den skal stå, men også at lokalet er tilgængeligt, og at murerne kan komme ned (de er ofte 190x100x10cm) – Gulvet skal også være helt lige ellers vil kølerummet ”hoppe” dvs. den står ustabilt. Helt lige gulv er også et must.

Det skal også være i et stort rum, sådan at motoren kan trække vejret. Man siger ofte at en kølerum skal have det dobbelt plads i et rum i forhold til hvad det selv er i størrelse.

Det er også muligt at få en ekstern motor til kølerummet, dvs. den ikke hænger på selve rummet, men på en ydervæg. Dette gør man f.eks. hvis rummet hvor kølerummet skal stå enten er for varm eller er for småt.

Skarpe priser og høj kvalitet

Vi en klar mission om at skabe en gennemsigtig og enkel prisstruktur for alle vores produkter og løsninger. Vi har derfor opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris for alle vores kølerum. Prisen du ser, når du lægger det ønskede produkt i kurven, er din endelige pris. Det betyder, at den pris du ser på vores shop også er medregnet levering. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos Gastroudstyr.dk. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af køleopsats og kantinekøler Vi har også slush ice maskine og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

 

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739