Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Industriopvaskemaskine

Det sure arbejde bliver en leg med en industriopvaskemaskine – se vores udvalg herunder 

Når du har forberedt et lækkert måltid, uanset om det er i et lille eller et stort køkken, så er der altid en opvask der venter, og de færreste elsker at vaske op. En industriopvaskemaskine er derfor et “must” i det moderne storkøkken. Om du har en stor restaurant, en mindre kantine eller en lille burgerbar, så vil der altid ende med at stå denne irriterende opvask som alle hader. Men med en god professionel opvaskemaskine, så er der en bekymring mindre i den travle hverdag i køkkenet.

Hygiejnen i et køkken er noget af det vigtigste, ved siden af den gode mad selvfølgelig, og derfor skal man have en industriopvaskemaskine man kan stole på. En maskine som helt sikkert vasker 100% rent, let, hurtigt og hygiejnisk.

I det store professionelle køkken som skal have meget igennem hver eneste dag, er der store mængder af opvask der skal ordnes.  Så at få valgt en industriopvasker der passer til behovet, og til de krav man stiller, er ret vigtigt for at få en hverdag til at køre så let og smidigt som overhovedet muligt.

Herunder kan du se vores udvalg af industriopvaskemaskiner – og bare rolig. Hvis du er tvivl om det mindste står vi klar til at hjælpe.

Dybde
Dybde: 575900
Højde
Højde: 8161991
Bredde
Bredde: 6001552
Pris
Pris: 189 kr.174825 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v11
El5
Gas

Kategorier

Disse firmaer har vi hjulpet med en industriopvaskermaskine:

Overvejelser før et køb af industriopvaskemaskine

Hos Gastroudstyr.dk har vi et stort udvalg i både under- og overbords opvaskemaskiner, så du kan finde lige den maskine som passer bedst i din forretning.

Der er mange ting at overveje når den nye industriopvasker skal vælges, som for eksempel støj, energiforbrug, pladsforbrug og mængde som kan køres igennem per time.

Udvalget du finder hos Gastroudstyr.dk giver dig rig mulighed for at finde maskiner der opfylder dine krav, om det så er mindre støj, en energirigtig løsning eller bare en maskine der kan få en masse opvask igennem på kort tid uden at tage de store hensyn til støj og energiforbrug. Ved at have maskiner til at placere under bordpladen, og maskiner til at stå på gulvet, så kan du også finde den maskine du rent faktisk har plads til uden at skulle udvide køkkenet.

En god opvaskemaskine bør være hurtig og effektiv, og vasker med temperaturer som gør at hygiejnen ikke er noget problem, når der tales om udstyr og service. Vores maskiner er desuden alle produceret med det i mente, at de skal være lette at rengøre efter brug, hvilket er lige så vigtigt når vi taler hygiejne i køkkenet. Den daglige rengøring skal være let, og ikke tage alt for lang tid. For tid er sjældent noget der er i overskud i det moderne køkken. Så din opvasker skal være let at komme til, let at skille ad hvis det er nødvendigt og let at rengøre selv i de fjerneste hjørner.

Når du skal vælge din nye opvasker, så er en vigtig ting også at du spørger dig selv; hvad har jeg planer om at skulle vaske i maskinen?

Skal du kun køre mindre tallerkner og kopper igennem, eller har du for eksempel store pizzatallerkner, og diverse store skåle som skal vaskes hver dag.

Her skal du tænke på kurvestørrelse og indgangshøjde, så du let kan få selv de større ting ind i maskinen. Du eller dine medarbejdere skal desuden have en behagelig arbejdshøjde at arbejde i. Fyldning og tømning af din industriopvasker er i forvejen hårdt arbejde, så der skal tænkes over at lette dette så meget som muligt.

Når du går i gang med at kigge efter en opvasker, skal du ikke bare have den rette indgangshøjde, eller den maskine med energirigtigt forbrug, du skal huske at overveje hvor maskinen skal stå henne i køkkenet, samt hvilke tilslutninger du har til rådighed. Er du ved at starte op og har et helt nyt køkken, så skal der overvejes hvor disse tilslutninger skal være og hvilke der eventuelt skal laves for at fremtidssikre køkkenet. Vigtigt er også afløbet hvor industriopvaskeren kan komme af med det brugte vand.

Ting at overveje, så du finder den rette industriopvasker 

  • Pris
  • Forbrug af vand, sæbe, og afspænding
  • Støj /dB
  • Rengørings venlighed
  • Antal af vaskeprogrammer – hvor mange har du brug for
  • Strømforbrug – hvor miljøvenlig er maskinen
  • Pladsforbrug i køkkenet – hvad har du plads til

De forskellige typer af industriopvaskemaskine

De forskellige typer af industriopvaskemaskiner har hver deres kvaliteter, men de har det tilfælles at de får arbejdet gjort, hurtigt og effektivt.

Den lidt mindre underbordsopvasker vil som oftest passe godt i det mindre køkken, i den lille institution eller den mindre café. En underbordsopvasker som for eksempel Zanussi LS6 fylder ikke meget og optager kun gulvplads. Den kan køre omkring 700 tallerkner igennem per time, så det er absolut ikke effektiviteten du sparer på ved at vælge netop denne maskine.

LS6 bruger kun 3 liter vand per vask og undersøgelser viser at den samtidig bruger 20% mindre sæbe end mange andre maskiner af samme type. Så dit køkken får en plads og energibesparende hjælper, der aldrig klager over, at nu er der igen opvask at skulle se til.

Med både ydre og indre i rustfri stål, så får du samtidig en maskine som er let at rengøre og holde pæn.

Vælger du der imod den noget større hætteopvasker som Zanussi LS9, så fylder den lidt mere. Til gengæld så får den en maskine der kun anvender 2 liter vand per vask og som kan køre op til 1170 tallerkner igennem på en time. Med det mindre sæbeforbrug, og det lave forbrug af vand får du her en yderst energivenlig maskine som vil være en stor hjælp i selv det mest travle storkøkken. Hætteopvaskeren egner sig blandt andet til det moderne storkøkken i for eksempel en restaurant, en institution eller den store kantine. Opvaskeren har en stor kapacitet, og er let at betjene for selv den uerfarne bruger, hvilket gør maskinen til et rigtig godt valg når der skeles til effektivitet på grund af en travl hverdag.

Uanset om du vælger den ene eller anden maskine, så får du en effektiv og brugervenlig maskine til dit køkken hvor du ikke behøver at gå på kompromis med dine forventninger. Du eller dine medarbejdere vil sætte pris på hurtigheden, og den rengøringsvenlige udformning af skyllekar, skyllearme, kurve etc.

En storkøkkenopvasker behøver som ovenfor beskrevet ikke at være en energisluger. Med de meget energivenlige forbrugsmængder, og det effektive tidsforbrug er selv de større maskiner energivenlige. Producenterne ved nemlig godt hvad deres kunder efterspørger, og det er ofte en kombination af økonomi og forbrug, både vand, sæbe og strøm.

De store producenter gør meget ud af research og udvikling for at tækkes de krav som de ved kunderne har, og det afspejler sig selvfølgelig i det udvalg de tilbyder.

Hvilke producenter finder du i det varierede udvalg hos Gastroudstyr.dk

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med Zanussi som er en del af Electrolux koncernen, samt italienske Hoonved som har produceret og udviklet professionelle vaskeløsninger siden 1967. Begge producenter er store på deres felt, og har begge mange års erfaring at give af. Hvilket kan ses og mærkes når der kommer nyheder fra dem, de bruger erfaring og research til at udvikle de helt rette vaskemaskiner til kunderne. Vi har som forhandler mange års positiv erfaring med disse producenter. Vore kunder har gennem årene meldt tilbage, at maskinerne har levet fuldt op til deres forventninger. Disse positive tilbagemeldinger og vores egne erfaringer gør, at vi har valgt netop disse producenter til vores program af professionelle industriopvaskemaskine

Skulle vi mod forventning ikke lige have den rette maskine for dig, så finder vi helt sikkert også en løsning på det. Vi samler nemlig på glade og tilfreds kunder, så henvend dig trygt for at få hjælp.

Ærlig og erfaren rådgivning i forbindelse med et køb

Som forhandler har Gastroudstyr.dk, mange års erfaring og kan dermed give dig den helt rette rådgivning når du skal ud i den jungle det er, at skulle vælge en ny opvaskemaskine.  Vi ved ligesom producenterne godt, hvad vores kunder kigger efter når der skal vælges opvasker, hvilket afspejler sig i den rådgivning og service vi tilbyder dig som kunde.

Når du har tænkt over, og eventuelt skrevet ned hvad du ønsker dig af maskinen, så kan du og en sælger sammen finde den helt rette løsning for dig og dit køkken.

Hos os finder du både hætteopvaskere og underbordsopvaskere, så om dit køkken er stort eller lille betyder ikke så meget, den rette maskine skal nok være der, husk at at snakke med BWT om afkalkning også.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre opvaskere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739