Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Grøntsagssnitter

Nu skal vi snakke om den “vindunderlige verden af Grøntsagsnitter”. Jeg kan huske da jeg blev ansat I et af mine første jobs, det var I et pizzeria her skulle jeg blandt andet snitter løg, skinke, champignon og ost I store stil. Heldigvis opdagede jeg hurtigt at min kære chef havde en professional Grøntsagssnitter, og tak for det!

Er du gal jeg sparer meget tid, og min chef sparede penge da jeg ikke skulle stå der flere timer I træk og snitte løg imens turene løb ned af kinderne.

Den grøntsagssnitter jeg arbejdet med den gang er faktisk vores mest solgte igennem tiderne, der er klassikeren TRS fra Zanussi, som I mine øjne er det bedste på markedet og er kendt som en rigtig “arbejdshest”. Den og alle vores andre Grøntsagssnitter kommer med mulighed for at tilkøbe en masse knive, som har til formål at skærer de her grøntsager som man ønsker det, i forskellige tykkelse og udformning.

Faktisk, er vores Grøntsagssnitter i brug hver dag i Københavns Zoo, hvor dyrepasseren bruger den til at snitte så der er til alle størrelser dyr. Men nok om det, her kan du se vores udvalg, og hvis du vil læse mere, blandet om hvad du skal vide før du køber, så læs teksten under produkterne, der er mange guldkorn.

Dybde
Dybde: 347500
Højde
Højde: 412515
Bredde
Bredde: 216857
Pris
Pris: 2782 kr.19425 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v5
380v
El
Gas

Kategorier

Hvordan kan jeg bruge en Grøntsagssnitter?

Jeg ser dem meget brugt (og hvor jeg brugte den selv) i pizzeriaers og burger steder, men generelt er det en fantastisk hjælper når det kommer til at håndtere store mængder grønsager og ja evt også frugt.

Hele ideen er at den sparer dig for en masse tid og bøvl, med bøvl mener jeg ondt i armen og ting som er ikke korrekt skåret ud…feks og nu kommer der et eksempel fra den rigtige verden:

Hvis der skal løg på en pizza skal den helst skæres ved 2mm og ikke 3mm, da den korte tid i ovnen gør at den ikke når at blive tilberedt nok hvis den er 3mm, derfor er det vigtig alle løg har samme tykkelse, og her kommer grøntsagsnitteren til hjælp da den vil skærer med præcis den samme tykkelse skive efter skive. Ingen at dine løg skiver får for meget og ingen får for lidt, altså et perfekt resultat hver dag.


 

Disse virksomheder har også valgt en Grøntsagssnitter fra Gastroudstyr.dk

 

 


Hvordan bestemmer man så hvordan grøntsagerne skal skæres?

Det gør man ved at skifte skive, eller snitte plade alt efter hvad version man nu køber.

Tager man nu feks den situation vi snakkede om før hvor et pizzaria skal have skåret løg, så skal de finde ud af hvad tykkelse de skal være. Viser det sig at tykkelsen på 2mm er den bedste så køber man i skive med det og så i fremtiden er alle ens løg 2mm, det er da smart 😊
VI har faktisk også lavet en guide til hvad de enkelte rive/skærer skiver kan klarer af vores udstyr.

Her er nogle af vores mest solgte:

J4+J7 = God til skinke i et pizzaria og strimler til sammenkogte retter (kan også bruges til hård ost)

C2+C3 = God til løg, championen, agurk og andre grøntsager

C4+C5 = Denne størrelse bruger vores kunden ofte til salat (iceberg) og enkelte bruger den til agurk

Her er nogle visuelle eksempler:

Stainless Steel Slicing DIscs

Grøntsagssnitter elektrisk

Vores maskiner fåes ofte med 220v strøm som vi kender fra vores private bolig, men de finder også i en 16 amp version 380v, når man kommer op i de helt store udgaver der skal masse producere, feks var den vi solgte til ZOO i KBH en 16 amp version, for der er godt nok mange dyr der skal have snittet deres grøntsager. Vi har ikke manuelle maskiner uden strøm, da det ikke rigtig vil give mening, og så skal man nok mere over i mandolin jern.

Hvad kommer med når man køber?

Det kommer helt an på hvilken producent, feks har Zanussi kun en udkaster med ”øhh hvad er det?” – Det er den skrive som hjælper med at smide grøntsagerne ud af maskinen og ned i beholderen når de er skåret – Vores maskine fra Maxima kommer med en 2 skærer skiver og 3 rivere, og er vores billigste model, men stadig i god kvalitet. Så kommer der også en nedstopper med som er den ”stav” man kan presse grøntsagerne ned igennem maskinen med (de kan nemlig godt sidde lidt fast”

Lige nu hvor vi snakker om vores maskine fra Maxima, så er vi så heldige at vi også kan vise den på video, da maxima har lavet en produkt video du kan se her:

 

Puha det var meget info om de har maskiner, har du spørgsmål så ringer eller skriver du altså bare, så skal vi nok hjælpe det bedste vi kan.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739