Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Grøntsagssnitter

I et travlt køkken hvor der skal bruges meget frugt og grønt, skal der ofte hakkes, skæres og snittes en hel del i løbet af en lang arbejdsdag.

En grøntsagssnitter kan gøre arbejdet hurtigere og lettere end du selv kan med en god og velslebet kniv.

En grøntsnitter kan hjælpe dig med at snitte meget på kort tid. Samtidig får du også et ensartet resultat hver gang

Dybde
Dybde: 347500
Højde
Højde: 412515
Bredde
Bredde: 216857
Pris
Pris: 2886 kr.19425 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v5
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Grøntsagssnitter fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Hvor kan jeg bruge grøntsagssnitteren

Når en servering med diverse grønt skal forberedes er grøntsagsnitteren næsten uundværlig i det professionelle storkøkken.

Du vil gerne give dine kunder en frisk servering, med friske revet / snittet / skåret frugt og grøntsager, men det tager tid hvis du skal have folk til at stå at snitte og skære hver gang. Her er det at en grøntsagssnitter kommer ind og hjælper. Med en professionel grøntsagssnitter i køkkenet er du forberedt, og kan let og hurtigt fremtrylle alverdens lækkerier.

Hvad kan jeg bruge den professionelle grøntsagssnitter til

En grøntsagssnitter kan bruges til at skære, hakke og rive grøntsager, frugt men også råvarer som fx; skinke og ost. Alle steder hvor du har brug for at kunne hakke, snitte eller rive når dagen serveringer skal laves. Grøntsnitteren er blandt andet meget populær i fastfoodindustrien, da den kan hakke og snitte det meste.

Hvad skal jeg så vælge

En grøntsagssnitter kan fås både i manuel og elektrisk udgave og uanset hvilken du vælger, så har du en uvurderlig køkkenhjælp. De store varianter har både nedstopper og udkaster som standard, og kan let og hurtigt få hakket større portioner salat eller frugt.

Når du skal vælge hvilken variant som passer bedst til dit køkken og det behov du har, så har du altid muligheden for at henvende dig til en sælger som kan hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg af både manuelle og elektriske grøntsagssnittere, og vi guider dig gerne til den rette maskine, så du får den hjælp du har behov for i køkkenet.

Varianter

Du kan vælge mellem diverse manuelle og elektriske versioner, og hvilken du i sidste ende vælger, kommer an på dit temperament og hvad dit behov er.

Står du med mange daglige serveringer med grønt, eller er en stor og vigtig del af din buffet salat med diverse tilbehør, så er det nok den elektriske udgave der passer bedst. Den er hurtig og effektiv, giver dig det samme flotte resultat hver gang og er samtidig udformet så den daglige rengøring er let.

Den professionelle elektriske grøntsagssnitter er udformet så den hælder, hvilket også hjælper dig eller din medarbejders med at arbejde ergonomisk korrekt.

Den manuelle version anbefales til de lidt mindre køkkener eller forretninger, hvor behovet er det mindre.

Skal du bruge hjælp til at vælge den rette maskine

Vi ved godt, at det er en stor og svær opgave at finde de rette maskiner og hjælpemidler til køkkenet. Men Gastroudstyr.dk har med sine mange års erfaring indenfor branchen, helt sikkert en sælger som kan hjælpe dig med at vælge.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af professionel pålægsmaskine. Vi har også Industri kartoffelskræller og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

 

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739