Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Isdiske

Vil du servere lækker is til dine kunder, så har du helt sikkert brug for et sted at opbevare denne. Med en isdisk, til egen eller kundebetjening, så har du mulighed for at give kunderne en lækker oplevelse af is i mange varianter.

En isdisk kan fås i mange udgaver og i mange forskellige størrelser. Skal isdisken kunne indeholde flere slags is, så findes de i udgaver med mange isbakker.

Udover beholdere til isen, har nogle varianter også plads til reserve beholdere, så der er plads til endnu mere is til de lækresultne kunder.

Isdisken er særdeles velegnet hvis du har en isbar eller en restaurant hvor en del af menuen er is i mange varianter.

De mange varianter der findes at vælge imellem, giver dig stor frihed til at finde lige netop den som passer i din forretning, uanset om den er stor eller lille.

Dybde
Dybde: 505927
Højde
Højde: 3601277
Bredde
Bredde: 7801760
Pris
Pris: 15766 kr.51538 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v7
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Isdiske fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger en isdisk

Der er flere ting du skal overveje, før valget falder på en bestemt isdisk.

-Størrelse – antal kantiner

-Energiforbrug

-Pris

-Farve og design – hvis det skal passe til tema i din forretning

-Support – reservedele

Når disse ting skal overvejes, så er brochurer og personlig rådgivning en stor hjælp. Et godt råd før du søger professionel rådgivning, er at du gør dit hjemmearbejde først. Det giver en sælger/rådgiver større chance for at rådgive dig, og dermed hjælpe med at finde den helt rette isdisk.

Varianter

En isdisk kan fås i mange forskellige versioner, så du kan få lige den som passer dig. Skal der være glasskærm, eller skal der være skydelåger hen over kantinerne. Vil du gerne have plads til reklame eller anden tekst på siden af disken. Skal du have plads til 12 slags is, eller kan du nøjes med mindre.

Ja, der er mange muligheder for at finde den rette isdisk, og det kan være svært at vælge. Men hvis du gør dit forarbejde godt og grundigt og finder ud af dit behov, så kan en rådgiver hjælpe dig med resten.

Ofte er det udstillingen (isdisken) som giver det første indtryk når en kunde har lyst til is, så udseendet skal selvfølgelig også have en plads i overvejelserne.

Om din disk skal være en bord- eller gulvmodel skal du ligeledes gøre op med dig selv, da en isdisk fås i begge varianter.

Producenter

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at have et varieret udvalg fra den belgiske producent Diamond, som siden 1985 har været et kendt ansigt indenfor professionelt cateringudstyr. De har således mange år på bagen og en masse erfaring at spille på. Både når det gælder cateringprodukter og deres udvikling, men også isdiske til den professionelle bruger.

Diamond sælger i dag deres produkter over hele verden (over 50 lande) og har et vidt forgrenet netværk af forhandlere.

Når vi har valgt Diamond, er det fordi vi ønsker at tilbyde vore kunder et kvalitetsprodukt, hvor der ligger erfaring og knowhow bagved.

En isdisk fra Diamond er et sikkert valg, når du gerne vil have is på menuen.

Hos Diamond har man altid gjort meget for at lytte til kunderne, og har dermed kunnet udvikle sig selv og produkterne til noget kunderne ønsker. Med de mange års erfaring, deres evne til at være lydhøre overfor kundeønsker og en stab af folk som kan få tingene til at ske, så kan du med et Diamond produkt få lige det rette for dig og din virksomhed.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739