Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Friture

Hos Gastroudstyr.dk forhandler vi professionelle friture til dit storkøkken. Vi fører b.la. mærkerne: Wery, Zanussi, FKI og Rollergrill samt andre billigere mærker af friture. Vi har friture i både gulv- og bordmodeller. I udvalget findes gasfriture og naturligvis friturer som kører på elelektrisitet. Vores mest populære friture er fra Zanussi og Wery. Begge friture er produceret i Italien, og er produceret i den højeste kvalitet. Ønsker du en enkelt eller dobbeltfriture af den bedste kvalitet tilbyder vi Wery´s 600 series, ønsker du en større kan vi tilbyde Zanussi Professionel 700 og 900 series. Ønsker du en billigere friture, men stadig en professionel friture fører vi brandet Easyline.

Hvor er frituren brugt

I næsten ethvert storkøkken vil en industri frituregryde have en central placering. Uanset om du har valgt bord eller gulvmodellen, så er den et uvurderligt redskab i den daglige tilberedning af mad i køkkenet.

Du har brug for et arbejdsredskab, som med stabilitet kan præstere hver eneste gang. En friture er ikke længere et redskab til tilberedelse af pomfritter, men til mange forskellige opgaver når der skal steges frost og kølevarer. En frituregryde kan bruges til mange ting som for eksempel pomfritter, bøffer, indbagte rejer og som noget ganske uvant for os danskere, også til desserter

Dybde
Dybde: 70715
Højde
Højde: 28915
Bredde
Bredde: 35800
Pris
Pris: 895 kr.52185 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v11
380v19
El17
Gas6

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Friture fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

 

Om du har valgt MarenoZanussi eller en Wery friture så har du stadig den samme stabilitet, den samme sprødhed og den samme garanti for et godt resultat at servere for dine gæster.

Frituren til dit køkken kan være lille eller stor, el eller gas og vore sælgere står gerne til rådighed med råd og vejledning, så du får valgt det rette til dit køkken. En frituregryde kan både være en enkelt eller dobbelt friture.

Når jeg skal vælge min næste friture

Det handler ofte om plads, eller om man har el eller gas til sin rådighed.

Du skal tillade dig selv at være kræsen i dit valg, for kun på den måde får du et arbejdsredskab du bliver glad for i mange år.

Om du laver mad i et storkøkken, en grillbar eller et mindre cafeteria så skal du have en frituregryde som hver dag opfylder de krav du stiller til kvalitet. Samtidig skal du vælge en friture som gør den daglige rengøring lettere, ved blandt andet at have afrundede hjørner og helstøbte kar.

Tænk over:

–       El eller gas

–       Effekt

–       Forbrug

–       Størrelse – enkelt eller dobbelt

–       Behov – hvor meget skal frituren bruges i løbet af dagen

–       Brugervenlighed

Effekten i en friture kan være ret vigtig i det professionelle køkken i dag. På en Wery friture er der f.eks. enten ydelse på 6kw på 10 liter eller 9kw på 10 liter. Det er en god ydelse, har man f.eks. en 14 liters friture på kun 6kw vil den ofte være for langsom.

Hvad får jeg ud af at have en friture i mit køkken

Med den rette friture kan du hver dag servere lækker og velsmagende mad for dine gæster, og de kan forvente den samme fine kvalitet hver gang.

Frituren kan bruges til rigtig mange forskellige ting i det moderne køkken, lige fra pomfritterne til osten og fisken. Frituren er lige så anvendelig i grillbaren, som i den store restaurant. Har du et menukort hvor en eller flere af dine retter skal frituresteges, så kan det betale sig at have en professionel friture. Det sparer dig for tid og besvær, at have det rette udstyr. Både under tilberedning, men også under den efterfølgende rengøring.

Varianterne i sortimentet

Hos Gastroudstyr.dk finder du både el og gas friture. Du finder enkelte og dobbelte, så der er til både den lille og den store forretning. Uanset hvilken model eller mærke du vælger, så er der lagt vægt på sikkerhed og brugervenlighed.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739